... 6000 m²-en a legnagyobb raktárkészlet

... 6000 m²-en a legnagyobb raktárkészlet

Flex X530 Pro Upright Bike – Fitneszkerékpár

1.175.000 Ft
Bruttó ár: 1.492.250 Ft

Termék állapota:

Új

Cikkszám:

Flex X530 Pro Upright Bike - Fitneszkerékpár

Szállítás

Flex X530 Pro Upright Bike - Fitneszkerékpár

Idő

Szállítás: 3-8 nap.
Gyorsabb szállítást szeretne?

Flex X530 Pro Upright Bike - Fitneszkerékpár

Költség

Egyedi kalkulációt csak előzőleges egyeztetés után, vagy a rendelés leadását követően tudunk készíteni a kiszállítás várható költségéről.

Flex X530 Pro Upright Bike – Fitneszkerékpár

A Flex X530 Pro Upright Bike – Fitneszkerékpár

A Flex X530 Pro Upright Bike – Fitneszkerékpár Flex Pro sorozatú edzőtermi minőségű ülő kerékpárt a tartósság, az ergonomikus dizájn, a biomechanikailag helyes geometria és az egyszerű programozás jellemzi.

A Flex X530 Pro Upright Bike – Fitneszkerékpár tartalmazza a „knee over pedal spindle (KOPS)” térd-pedálorsó filozófiáját. A KOPS. elv a profi kerékpárosok körében elfogadott módszer. Ez azt jelenti, hogy amikor a pedálkarok vízszintesek, az első térd elejétől egyenesen egy alsó vonal keresztezi a pedál orsóját. Ezt úgy érhető el, hogy egyszerűen a nyerget előre vagy hátra mozgatjuk.

A KOPS. elv a profi kerékpárosok körében elfogadott módszer. Ez azt jelenti, hogy amikor a pedálkarok vízszintesek, az első térd elejétől egyenesen egy alsó vonal keresztezi a pedál orsóját. Ezt úgy érhető el, hogy egyszerűen a nyerget előre vagy hátra mozgatjuk.

A fitneszkerékpár 12 programmal, 25 ellenállás szinttel, érintéses és telemetrikus pulzusméréssel rendelkezik.

Az ülés és a pedálok egyedi igények szerint cserélhetőek.

Flex X530 Pro Upright Bike – Fitneszkerékpár

Önellátó, nem igényel tápfeszültséget

Az edzőtermi minőségű kerékpár működtetéséhez nincs szükség áramforrásra, mert a működéséhez szükséges energiát a felhasználó mozgásából nyeri, így a térben bárhol elhelyezhető.

Könnyű pedálállítás

A rendkívül széles, kétoldalas pedálmodell bármilyen méretű lábhoz illeszkedik. A beépített húzóhevederrel könnyedén beállítható a pedál szorossága.

A kétoldalas pedálok pedálszíjak nélkül is használhatók.

Ergonomikus ülés

Ergonomikus prosztata kímélő 27 cm széles ülés ülés ülés amely gyorsan keskenyedik a nyereg elejéig Az univerzális ülésoszlop lehetővé teszi, hogy saját nyereg cseréljük a gyári nyerget.

Egykezes ülésállítás

Az ülés mozgatását lefele vagy felfele a felhasználó menet közben egy kézzel is elvégezheti. 14 ülésmagassági állítási lehetőség.

Ellenállás tartomány

A Flex X530 Pro Upright Bike – Fitneszkerékpár széles ellenállási tartománnyal (0-20)  a minimum 18W (20 fordulat/perc) a maximum 750 W (150 fordulat/perc) között rehabilitáció/kezdő szinttől a legnagyobb kihívási szintig biztosítja az edzési lehetőségeket.

Kormány többfajta állítási lehetőséggel

A kormány 3 állítási lehetőséggel (függőleges, spining, országúti) biztosítja, hogy az edzés fajtájának megfelelően ülhetnek akár egyenesen, akár a kormányra hajolva aerob-pozícióban.

A kormányrúd teljes szélessége miatt a felhasználó jobb ergonómiai pozicióba kerül, az alkarok pedig közvetlenül a vállak alatt helyezkednek el.

Szívritmus-monitorozás

A kormányon található beépített érintő-érzékelős pulzusmérő érzékelők nagyobb pontosságot és egyszerűbb kezelést nyújtanak bármilyen méretű felhasználó számára.

Kijelző

Nagy LED mátrix kijelző érintőképernyő az edzés és szórakozás beállításához és vezérléséhez.

Ha csak kicsit is bizonytalan bátran forduljon hozzák tanácsért.

25 éves tapasztalatunkkal állunk a rendelkezésére.

Hasonló termékek
Érdekelhetnek még...

Kérjen árajánlatott

Flex X530 Pro Upright Bike - Fitneszkerékpár

Szeretne egyedi ajánlatot kérni a termékre?

Adja meg telefonszámát, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Szállítás egyeztetése

Elfogadom és hozzájárulok, hogy az itt megadott személyes adataimat a weboldal adatkezelője az információ  igényemre való reagáláshoz az adatkezelési tájékoztató szerint felhasználja.

Az iwellness.hu. az Ön adatait biztonságban tartja és nem osztja meg senkivel.

Amit tudni szeretne a súlytárcsákról!

Flex X530 Pro Upright Bike - Fitneszkerékpár
Típusok, anyagok, dizájn, fogás, tartósság, ár.