... 6000 m²-en a legnagyobb raktárkészlet

... 6000 m²-en a legnagyobb raktárkészlet

Állítható pad – a sokoldalú otthoni olcsó edzőterem

Az állítható pad az otthoni edzőterem kialakításában kiváló befektetésnek számít. Ez az eszköz rendkívül sokoldalú és sokféle gyakorlat elvégzésére alkalmas, így lehetőséget biztosít az egész test edzésére. Az állítható pad segítségével könnyedén változtathatod a dőlésszöget és a magasságot, így személyre szabott edzéstervet alakíthatsz ki. Emellett kompakt mérete miatt könnyen tárolható és helytakarékos megoldást jelent az otthoni edzőteremben. Ne habozz, válaszd az állítható padot, és élvezd a hatékony és változatos edzéseket az otthonod kényelméből!

Az állítható pad legnagyobb előnye az, hogy jelentősen kibővíti az otthonunk nyújtotta edzéslehetőségeket. Edzhetsz vele saját testsúllyal, súlymellénnyel vagy használhatsz hozzá kézi-súlyzókat, egy- vagy kétkezes rudakat, gumiköteleket, medicinlabdákat, de akár kettlebelleket vagy más felszereléseket is, hogy minden szögből megdolgoztathassad tested főbb izomcsoportjait tetőtől talpig.

Ha az otthoni edzőtermedet erőkerettel, guggolókerettel vagy kábeles keresztcsigával (duál kábelkeresztező) is bővíted, akkor a legjobb választás az állítható pad lesz, hogy felsőtested izmait (mell, hát, váll, bicepsz, tricepsz) karbantarthassad

Gyakorlatok állítható paddal

Tárogatás ferde padon kézi súlyzóval

Nagyszerű gyakorlat a felületes nagy mellizmok felső rostjainak formálására és erősítésére.

Tarts egy-egy súlyzót mindkét kézben. Vegyél fel egy közepesen széles terpeszt a lábaiddal. Tartsd a könyököket enyhén behajlítva a felső induló pozícióban (a tenyerek nézhetnek egymás felé vagy előre is), majd engedd le a kézi súlyzókat a mellizmok teljes megnyúlásáig.

A mellizmok megfeszítésével emeld vissza a karokat az induló helyzetbe és a célok, edzésterv szerint ismételd meg a gyakorlatot a kívánt ismétlésszámban.

A gyakorlatot végezheted páros vagy váltott kézzel is, utóbbinál az egyik kéz bevárja a másikat az induló vagy a végpozícióban.

Tárogatás ferde padon kézi súlyzóval

Fekvenyomás vízszintes padon kézi súlyzóval

Alapgyakorlat, ami a felületes mellizmok középső részét dolgoztatja meg. Ez különösen hatékony a mellizmok megerősítésére.

Tartsd a súlyzókat kissé szélesebben a vállszélességnél. Lassan engedd le a súlyzókat a mellkasodhoz, miközben belélegzel, majd nyomd fel a súlyzókat a mennyezet felé és közben lassan fújd ki a levegőt. Hogy a vállízületet kíméld, húzd be kissé a könyököket a tested felé, és húzd össze a lapockáidat.

Koncentrálj a mellizmokra és törekedj a lassú és szabályos gyakorlat-végrehajtásra.

Egykezes evezés kézi súlyzóval

Az egykezes evezés kézi súlyzóval hatékony gyakorlat a széles hátizmok és a trapézizmok alsó részének megerősítésére.

Hogy helyesen végezd el ezt a gyakorlatot, tarts egy súlyzót az egyik kézben, és stabilizáld magadat úgy, hogy azonos oldali kézzel és tréddel támaszkodsz rá a padra. Tartsd a hátad egyenesen, és nyújtsd ki a karodat a súlyzóval. Vegyél egy levegőt és kilégzés közben a lapockák összehúzásával, a könyök hajlításával emeld a kézi súlyzót a csípő irányába.

Ismételd meg a gyakorlatot a kívánt ismétlésszám eléréséig.

Nyomás ülve kézi súlyzóval

Nyomás ülve kézi súlyzóval

Állítsd a padod derékszögbe vagy ahhoz a legközelebb állásba, a háttámla minél jobban megközelíti a függőleges helyzetet, annál inkább a felületes vállizmok oldalsó rostjait fogjuk megdolgoztatni a gyakorlattal.

Vedd a kezedbe a kézi súlyzókat, ülj le a padra és egyik, majd a másik comboddal is lökd felfelé, az indító pozícióba a két súlyzót. A lábakat tedd vissza a földre egy közepesen széles, stabil terpeszbe. Vegyél egy levegőt és engedd le a kézi súlyzókat a vállak vonaláig, majd kilélegzés közben nyomd a súlyzókat a fejed fölé. A könyököket nem kell teljesen kinyújtani fent, kis szögben behajlítva maradhatnak.

Ismételd meg a gyakorlatot a kívánt ismétlésszámig.

Bolgár kitörés állítható padon

Végezd egy vagy két kézi súlyzóval a gyakorlatot az edzéstervnek megfelelően.

Állj meg a pad előtt kb. 2-3 lábfej távolságra. Az egyik lábadat tedd fel a padra, a másik maradjon a földön, a csípőd legyen párhuzamos a paddal. Vegyél egy nagy levegőt majd guggolj le és érintsd meg a padra tett lábad térdével a talajt, kilégzésre állj fel és nyújtsd ki a földön lévő lábadat.

Ismételd meg a kívánt ismétlésszám eléréséig a gyakorlatot, majd végezd el a feladatot a másik oldalra is.

Bolgár kitörés állítható padon

Válogasson állítható edzőpadjaink közül

Amit tudni szeretne a súlytárcsákról!

Súlytárcsák popup
Típusok, anyagok, dizájn, fogás, tartósság, ár.