... 6000 m²-en a legnagyobb raktárkészlet

... 6000 m²-en a legnagyobb raktárkészlet

Súlyzók, Súlytartó állványok
A súlyzók a legszükségesebb edzőtermi felszerelések, amelyek a felhasználóknak páratlan lehetőségeket biztosítanak.

Attól függetlenül, hogy Ön  otthoni felhasználó vagy fitneszklub tulajdonos,  mi minden olyan erősítő edzőgépet tudunk biztosítani, amire szüksége lehet.

Az edzőgépek széles választékát kínáljuk a legnevesebb gyártótól. Nem köteleztük el magunkat egyetlen gyártó felé sem, ezért mindig az Ön kívánságának és helyzetének megfelelő terméket tudjuk  ajánlani.

Válasszon kategóriát

Súlyzók, súlyzóállványok

Egykezes és kétkezes súlyzó, egykezes kézisúlyzó szett, kétkezes kézisúlyzó készlet, aerobic kézisúlyzó

A Flex tárcsák, súlyzók, rudak és kiegészítők a legmagasabb minőségi és design elvárásoknak megfelelően készültek.

A legmagasabb minőségi kategóriát biztosítják a felhasznált anyagok és a mellékelt képeken látható általunk használt nagyobb gumi anyagvastagság. Ez nagyobb tompítást, nagyobb tartósságot tesz lehetővé. Nem véletlen, hogy a piac leggyakrabban kínált „kormány alakú” tárcsáihoz képest 50%-al nagyobb a felhasznált gumi mennyiség, jobb a gumi minőség, háromszoros az élettartam. Bár a Flex termékek 50%-al magasabb költséget jelentenek cégünk részére, ennek ellenére áraink hasonlóak a gyengébb minőségű termékekéhez.

Kimagasló minőségű Urethan (polyurethan) anyagból készült másik termék skálánk az elérhető legmagasabb minőséget biztosítja. A polyurethan egy nagyon kemény, de mégis rugalmas anyag. Nagy tartósságot ad, saját eredeti tónusában kopik. Tartóssága 3-4-szerese a gumi súlyzókénak, tárcsáknak. Színes betétje, de mégis klasszikus, tetszetős megjelenése szép díszévé teszi a fitnesztermeknek. Aki a legszebb és legtartósabb terméket keresi az csakis urethan eszközt vásároljon. Az urethan eszközökre megszabott áraink világviszonylatban is verhetetlenek

2 soros és 3 soros súlytartó állvány, rúdtartó állvány, súlytárcsa tartó állvány, kettlebell állvány

Állványaink teljes megoldást kínálnak egy fitneszterem teljes berendezéséhez. Külön állványt kínálunk a hexa és a henger formájú kézi súlyzóknak.

Az állványok nagy stabilitással bírnak, nem szükséges külön rögzítésük, bár talpuknál fogva lefúrhatók a talajhoz.

Kínálatunkban megtalálható a függőleges és vízszintes 2 vagy 3 soros súlyzótartók, tárcsatartók vagy a fix kétkezes súlyzók állványa is.

Ha csak kicsit is bizonytalan bátran forduljon hozzák tanácsért.

25 éves tapasztalatunkkal állunk a rendelkezésére.

Amit tudni szeretne a súlytárcsákról!

Súlytárcsák popup
Típusok, anyagok, dizájn, fogás, tartósság, ár.