... 6000 m²-en a legnagyobb raktárkészlet

... 6000 m²-en a legnagyobb raktárkészlet

fokep-szolgáltatások

Kardió gépek, erősítő gépek, edzőgépek szervizelése

25 évvel ezelőtt elsőként kezdtük a fitneszgépek és a fitnesz kardió gépek szervizelését. Ezen időtartam alatt rengeteg tapasztalatot szereztünk a világ legelterjedtebb professzionális fitnesz berendezéseket gyártók (Life Fitness, Precor, Hammer Strength, Cybex, Matrix és FreeMotion.) termékeinek javításában:Ezért bátran kijelenthetjük, hogy ma Magyarországon A Life Fitness Kft. rendelkezik a legnagyobb szervizháttérrel és tudással. s

Régi vagy új futópadok, -elliptikus trénerek, -ülő és háttámlás kerékpárok, -lépcsőzők, -taposók, -vibrációs gépek, -evezőgépek, -ergométerek, -zsinóros és -lapsúlyos erősítőgépek, -edzőpadok, -állványok, -kiegészítők, stb szervizelését megkötések nélkül vállaljuk.

Kiemelt szervizszolgáltatás akár 24 órán belül!

Megbízható, gyorsszervizt szeretne? Nem szeretné ha gépei napokig állnának? Hívjon minket!

Tudjuk, hogy a meghibásodott berendezés nem termel Önnek bevételt, ezért legnagyobb tapasztalattal rendelkező szerelőcsapatunk akár 24 órán belül megkezdi a meghibásodott berendezés javítását, függetlenül attól, hogy az Ön edzőterme hol található Magyarországon.

A berendezések 90%-át a helyszínen megjavítjuk. Ha a helyszíni javítás nem megoldható a hibás berendezést telephelyünkre szállítjuk, majd ott elvégezzük a szükséges javítást. A javított gépeket teszteljük, majd visszaszállítjuk az Ön edzőtermébe. Amennyiben a hibás berendezés javítása az alkatrész beszerzés miatt túl sokáig tartana igény esetén egy másik hasonló edzőgépet biztosítunk a javítás idejére.

Karbantartási szerződés

Bízunk benne, hogy az Ön edzőgépei tökéletesen működnék, de miden berendezésnek szüksége van profi ellenőrzésre. Javasoljuk, hogy minden telephelyen évente legalább egy professzionális karbantartás végezzenek a lehetséges problémák megelőzése érdekében.

Ha megelőző karbantartás szeretne kéjük lépjen kapcsolatba velünk, hogy árajánlatot küldhessünk Önöknek.

Magyarország legnagyobb alkatrész készlete

A gépek javításához szükséges legtöbb alkatrész megtalálható raktárunkban, mivel Magyarország legnagyobb alkatrész raktárkészletével rendelkezünk, de előfordulhat, hogy egy-egy hiányzó, ritka alkatrész tengerentúlról történő berendelése sok időt igényel. Ekkor az elhúzódó javítások okozta kellemetlenségek elkerülése érdekében pótalkatrészt, esetleg csere berendezést tudunk felajánlani ügyfeleink segítésére.

Szerviz szolgáltatásaink

  • Fitneszgép szerviz
  • Állapotfelmérés
  • Teljes körű fitneszgép felújítás
  • Hibamegelőzés, szaktanácsadás
  • 24 órás szerviz szolgáltatás
  • Általános havi gép karbantartás
  • Géptakarítás, olajozás
  • Alkatrész beszerzés, értékesítés
  • Hosszú távú szervizszerződés

25 éves tapasztalatunkkal állunk a rendelkezésére.

Ha kérdése van ne habozzon! Lépjen kapcsolatba velünk!

Amit tudni szeretne a súlytárcsákról!

Súlytárcsák popup
Típusok, anyagok, dizájn, fogás, tartósság, ár.