... 6000 m²-en a legnagyobb raktárkészlet

... 6000 m²-en a legnagyobb raktárkészlet

Cybex R Series Treadmill 50L futópad

1.100.000 Ft
Bruttó ár: 1.397.000 Ft

Termék állapota:

Cikkszám:

Cybex R Series Treadmill 50L használt futópad

Szállítás

Cybex R Series Treadmill  50L futópad

Idő

Szállítás: 3-8 nap.
Gyorsabb szállítást szeretne?

Cybex R Series Treadmill  50L futópad

Költség

Egyedi kalkulációt csak előzőleges egyeztetés után, vagy a rendelés leadását követően tudunk készíteni a kiszállítás várható költségéről.

Cybex R Series Treadmill 50L futópad

Cybex R sorozat 50L használt futópad

A Cybex 50L R series treadmill futópad egy gyönyörű professzionális, magas színvonalú nagy teljesítményű kardió futógép amely ideális választás az általános edzést végzőknek és a kihívást jelentő HIIT edzést keresőknek is, akik értékelik a csendes működést , az extra széles futószalagot és a természetes mozgást biztosító felfüggesztést.

Az R sorozatú elektromos futógépek 8.0 lóerős motorral , Interval Trainig™ zónával, vezeték nélküli Apple, Android™ és Bluetooth rendszerrel segíti a felhasználókat a lehető legkomfortosabb edzés megvalósításában.

Cybex R sorozat 50L elektromos futógép jellemzői

Erős és stabil

A kiemelkedő teljesítményű 4.0 lóerős, de 8.0 lóerős csúcskapacitású váltóáramú motor 0,8 – 23,0 km/h sebesség tartományban szilárd és tartós acélvázzal 181 kg-os maximális terhelhetőséggel minden igényt kielégít.

Intelligens felfüggesztési rendszer

Cybex R sorozat a legmodernebb technológiával készült, az IS3 Intelligent Suspension System intelligens felfüggesztési rendszerrel. Ezt a rezgéscsillapító rendszert a Cybex Gyakorlati Tudomány Intézete által végzett kutatások alapján fejlesztették ki. A lényege, hogy a futópad minden lépésre egy elasztomerrel (rugalmas polimer) csillapítja a lábat ért terhelést így tökéletes környezetet biztosít a sétáló, kocogó vagy futó felhasználó számára, minimalizálva az ízületekre, a lábra és a bokára ható terheléseket.

Nagy és biztonságos futófelület

A futószalagra történő fellépést a 21 cm magasság teszi könnyedé, míg a 152 x 23 cm-es futófelület minden testméretű felhasználó számára megfelelő.

Intervallum képzési zóna

Az Interval Training™ zóna lehetővé teszi, hogy a futók csak egy gombnyomással változtassanak sebességet, így a nagy intenzitású intervallum edzés könnyebbé válik azon felhasználó számára, akik optimalizálni szeretnék a teljesítményüket.

Cybex szervizkerék

A Cybex szervizkerék (opcionális) lehetővé teszi, hogy a futópad könnyen mozgatható legyen a berendezés forgatása és a rutin karbantartás során.

Digitális eszközkezelés

A Halo Fitness Cloud egy központi tárolóhelyet helyet kínál, ahol a fitneszterem könnyen kezelheti az üzleti tevékenységeket, kommunikálhat a tagokkal, tervezheti és ütemezheti a fitneszprogramozást.

Három különböző fejlesztés közül lehet választani a z edzőterem igényeinek megfelelően.

50L konzol

Az 50L-es konzol leegyszerűsíti az edzés élményét. Központilag elhelyezett könnyen kezelhető gombokkal rendelkezik a gyors beállításokhoz. A fényes LED-kijelző könnyen olvasható.

A „Quick Start” gyorsindítós funkció mellet könnyen elérhető a hat előre programozott edzés.

A QR-kód lehetővé teszi a felhasználó számára az edzése követést „Lfconnect” alkalmazáson keresztül.

TV csatlakozás és MYE integráció választható.

Használt Cybex futópad felújítása

Az általunk forgalmazott Cybex futópadok mindig felújítva kerülnek eladásra.

A futógépet szétszereljük, szoftvert frissítünk, új csapágyakat és meghajtó szíjakat helyezünk el. A futófelületet és a futószalagot szükség esetén cseréljük vagy felújítjuk és újra viaszoljuk. A vázat javítjuk, szükség esetén professzionális por-szórt felülettel látjuk el. Összeszerelés után megtisztítjuk, majd alaposan teszteljük.

A futópadot szinte új állapotba hozzuk és az eredeti ár 30 – 50 százalékáért értékesítjük.

Ezzel megpróbálunk lehetőséget teremteni a futópadok otthoni használatára.

Ha csak kicsit is bizonytalan bátran forduljon hozzák tanácsért.

25 éves tapasztalatunkkal állunk a rendelkezésére.

 

Hasonló termékek
Érdekelhetnek még...

Kérjen árajánlatott

Cybex R Series Treadmill  50L futópad

Szeretne egyedi ajánlatot kérni a termékre?

Adja meg telefonszámát, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Szállítás egyeztetése

Elfogadom és hozzájárulok, hogy az itt megadott személyes adataimat a weboldal adatkezelője az információ  igényemre való reagáláshoz az adatkezelési tájékoztató szerint felhasználja.

Az iwellness.hu. az Ön adatait biztonságban tartja és nem osztja meg senkivel.

Amit tudni szeretne a súlytárcsákról!

Cybex R Series Treadmill  50L futópad
Típusok, anyagok, dizájn, fogás, tartósság, ár.