... 6000 m²-en a legnagyobb raktárkészlet

... 6000 m²-en a legnagyobb raktárkészlet

Life Fitness 9500 HR Next Generation Treadmill futópad

490.000 Ft
Bruttó ár: 622.300 Ft

Termék állapota:

Cikkszám:

Life Fitness 9500 HR Next Generation Treadmill

Szállítás

Life Fitness 9500 HR Next Generation Treadmill futópad

Idő

Szállítás: 3-8 nap.
Gyorsabb szállítást szeretne?

Life Fitness 9500 HR Next Generation Treadmill futópad

Költség

Egyedi kalkulációt csak előzőleges egyeztetés után, vagy a rendelés leadását követően tudunk készíteni a kiszállítás várható költségéről.

Life Fitness 9500 HR Next Generation Treadmill futópad

A Life Fitness 9500 HR futógép Észak-Amerika egyik legkedveltebb futópadja. Népszerűségét többek között a „RapidWorks™ ” rendszerének köszönheti, amely leegyszerűsíti és gyorsítja a gép szervizelését együttműködve a futópad Life Fitness AutoAlert™ diagnosztikai rendszerével, amely pontos hibaüzenetivel tájékoztat az esetleges meghibásodásokról. Mindemellett ez a futógép gyakorlatilag nem igényel karbantartást

A Life Fitness 9500 HR futógép népszerűségének másik forrása a futópad kivitelezése. A nagy teherbírású, erős, stabil „Commercial Grade” acélváz, a DX3™ Belt & Deck System”, a szabadalmaztatott FlexDeck® Shock Absorption System és a széles futófelület tökéletes kényelmet nyújt mind a kocogók, mind a futók számára..

Az újratervezett információs panel ergonómiailag tökéletesen elhelyezett az egyszerűbb elérhetőség és kezelhetőség érdekében. A „QuickStart” funkció az azonnali kezdést, míg a „ On-the-Fly” rendszer az edzés közbeni program változtatásokat segíti elő.

A Life Fitness 9500 HR futópad tökéletes választás akár otthoni, akár edzőtermi használatra.

Life Fitness 9500 HR Next Generation futópad jellemzői

„Erős és megbízható

Az erőteljes 4 HP AC motor a „MagnaDrive” vezérlő segítségével kivételes tartósságával hatékonyan segíti a 9500 HR teljesítményét.

DX3™ Belt & Deck System”g

Ez az egyedülálló fejlesztés kombinálja a kenőanyag-befecskendezett övet, a Advanced Belt Tracking rendszert (ABTS ™) és a szabadalmaztatott FlexDeck® lengéscsillapító rendszert az optimális kényelem és tartósság elérése érdekében.

Kimagasló védelem a térde, a hátra és az ízületekre

A nagy teherbírású, erős, stabil „Commercial Grade” acélváz,a „FlexDeck-Delect” rezgéscsillapító rendszer a nyolc darab LifeSpring™ lengéscsillapító az egyenletes párnázással garantálja az ízületkímélő futást.

RapidWorks™ szolgáltatás

A karbantartás gyors és egyszerű az Auto Alert™ diagnosztikával, amely tájékoztatja Önt a szolgáltatás igényeiről, és egyben rögzíti az időpontokat is.

Pulzusszám figyelésa

A Lifepulse™ digitális pulzusmérő kézi érzékelői kényelmesen elhelyezhetők a könnyen kezelhető Ergo ™ kereszttartón és precíz pulzusmérővel rendelkezzenek, amely kapcsolódhat Polar® telemetria-rendszerhez. (A telemetria opcionális mellkasi szíjat igényel.)

Motivációs edzésprogramok

A Life Fitnesz 9500 HR-t különböző funkciókkal és edzésprogramokkal az igények és a kényelmi funkciók alapján építették fel, huszonnyolc motivációs edzésprogrammal rendelkezik közülük is kiemelkedik az öt „Zone Trainin+™ program. Ezenkívül megtalálható még a katonai PRT/PTF képzés valamint a Gerkin és a Fit teszt protokollok is.

Egyéb funkciók

A Life Fitness 9500 HR futópad tartalmaz egy olvasóállványt a magazinok vagy könyvek számára, egy kiegészítő tálcát a palackok tárolására, a tárolót a zenelejátszó eszközöknek.

Ha csak kicsit is bizonytalan bátran forduljon hozzák tanácsért.

25 éves tapasztalatunkkal állunk a rendelkezésére.

Hasonló termékek
Érdekelhetnek még...

Kérjen árajánlatott

Life Fitness 9500 HR Next Generation Treadmill futópad

Szeretne egyedi ajánlatot kérni a termékre?

Adja meg telefonszámát, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Szállítás egyeztetése

Elfogadom és hozzájárulok, hogy az itt megadott személyes adataimat a weboldal adatkezelője az információ  igényemre való reagáláshoz az adatkezelési tájékoztató szerint felhasználja.

Az iwellness.hu. az Ön adatait biztonságban tartja és nem osztja meg senkivel.

Amit tudni szeretne a súlytárcsákról!

Life Fitness 9500 HR Next Generation Treadmill futópad
Típusok, anyagok, dizájn, fogás, tartósság, ár.