... 6000 m²-en a legnagyobb raktárkészlet

... 6000 m²-en a legnagyobb raktárkészlet

Life Fitness 95RI Silver háttámlás kerékpár

390.000 Ft
Bruttó ár: 495.300 Ft

Termék állapota:

Cikkszám:

95RI Silver Recumbent Bike

Szállítás

Life Fitness 95RI Silver háttámlás kerékpár

Idő

Szállítás: 3-8 nap.
Gyorsabb szállítást szeretne?

Life Fitness 95RI Silver háttámlás kerékpár

Költség

Egyedi kalkulációt csak előzőleges egyeztetés után, vagy a rendelés leadását követően tudunk készíteni a kiszállítás várható költségéről.

Life Fitness 95RI Silver háttámlás kerékpár

A Life Fitness 95RI a háttámlás kerékpár az ipari kerékpárok középső kategóriájába tartozik. A karcsú ütésálló műanyaghéjas külső felületek alatt egy 50 kg-os robusztus hegesztett acélváz található, amely garantálja a rendkívül hosszú élettartamot .

95RI olyan csúcstechnológiával rendelkezik, mint a csendes gyakorlatilag karbantartásmentes meghajtórendszer, az ergonomikusan tervezett kormány, a konvex alakú és süllyesztett hátsó ülésszerkezet és a széles, kényelmes levegőztető résekkel ellátott ülés, amely maximális kényelmet biztosít a felhasználó számára.

A kerékpár oldalán és az elején egyaránt található kapaszkodórúd, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy változtathassa kényelmi pozícióját az edzés során anélkül, hogy a stabilitása megváltozna.

Az 54 cm és 87 cm- között 27 fokozatban állítható ülés, a kényelmes, széles, 11 méretbeállítási lehetőséggel rendelkező Ride ™ pedálok minden felhasználó méretének megfelelő beállítási lehetőséget biztosítanak.

Jellemzők

Önellátó, nem igényel tápfeszültséget

Az edzőtermi minőségű kerékpár működtetéséhez nincs szükség áramforrásra, mert a működéséhez szükséges energiát a felhasználó mozgásából nyeri, így a térben bárhol elhelyezhető.

Pulzusmérés

A Lifepulse ™ digitális pulzusmérő kézi érzékelői és a Polar® telemetria-érzékelő (opcionális) az ergonomikusan tervezett támasztókarba beépítve találhatók.

Kijelző

Egy kétosztatú alfanumerikus LED üzenetközpont edzésprofillal.

Ergonomikus kapaszkodók

Az ergonomikusan tervezett oldalsó és első kapaszkodók, minden teljesítményszinthez megfelelő testtartás elősegítéséhez.

Változatos edzésprogramok

A 29 db edzésprogram közül is kiemelkedik a 5 Zone Training+™ edzés (amely automatikusan beállítja az ellenállási szintet, hogy a felhasználó a kívánt pulzustartományban maradjon), az Air Force PRT és a Fit teszt protokoll.

Ha csak kicsit is bizonytalan bátran forduljon hozzák tanácsért.

25 éves tapasztalatunkkal állunk a rendelkezésére.

Hasonló termékek
Érdekelhetnek még...

Kérjen árajánlatott

Life Fitness 95RI Silver háttámlás kerékpár

Szeretne egyedi ajánlatot kérni a termékre?

Adja meg telefonszámát, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Szállítás egyeztetése

Elfogadom és hozzájárulok, hogy az itt megadott személyes adataimat a weboldal adatkezelője az információ  igényemre való reagáláshoz az adatkezelési tájékoztató szerint felhasználja.

Az iwellness.hu. az Ön adatait biztonságban tartja és nem osztja meg senkivel.

Amit tudni szeretne a súlytárcsákról!

Life Fitness 95RI Silver háttámlás kerékpár
Típusok, anyagok, dizájn, fogás, tartósság, ár.