... 6000 m²-en a legnagyobb raktárkészlet

... 6000 m²-en a legnagyobb raktárkészlet

Cybex Eagle Fly / Rear Delt – mell tárogató / hátsó delta gép

900.000 Ft
Bruttó ár: 1.143.000 Ft

Termék állapota:

Cikkszám:

11111: Eagle Fly / Rear Delt

Szállítás

Cybex Eagle Fly / Rear Delt - mell tárogató / hátsó delta gép

Idő

Szállítás: 3-8 nap.
Gyorsabb szállítást szeretne?

Cybex Eagle Fly / Rear Delt - mell tárogató / hátsó delta gép

Költség

Egyedi kalkulációt csak előzőleges egyeztetés után, vagy a rendelés leadását követően tudunk készíteni a kiszállítás várható költségéről.

Cybex Eagle Fly / Rear Delt – mell tárogató / hátsó delta gép

Cybex Eagle sorozat

A Cybex Eagle sorozatú edzőgépeinek a fejlesztése az emberi biomechanikai lehető legmagasabb szintű kutatásának és a Cybex sportgyógyászatban szerzett tapasztalatainak ötvözésével kezdődött, amelynek eredménye a világ egyik legjobb lapsúlyos erősítógép sorozata.

A rendkívül tartós, nagy igénybevételre tervezett, de mégis esztétikus megjelenés és az edzés közbeni minimális ízületi hatás az Eagle lapsúlyos erősítőgép sorozatot a legkedveltebb edzőgépek közé emelte.

A teljesen zárt lapsúlycsomagok, az ergonómiailag formázott öntött habpárnák, az alkalmazott izzadságtaszító „Dry Grip” technológia, a „Twist Select” szabadalmaztatott súlyrendszer biztonságos edzéskörnyezetet jelent a felhasználók számára.

A Cybex második generációs „Dual Axis Technology” technológiája hozzáad még egy összetartó/széttartó elemet a Cybex „Dual Axis Technology” technológia felhasználó által létrehozott mozgási útjához. Az így létrejövő független karmozgás ösztönzi a a szimmetrikus erőnövekedést, maximalizálja az izom hatását, és csökkenti az ízületi terhelést.

A Cybex lapsúlyos gépei mindig rendelkeznek háromszínű tájékoztató táblákkal, amelyek még a kezdő felhasználók számára is könnyeddé teszik az erősítőgépek használatát.

Cybex Eagle Fly / Rear Delt lapsúlyos mell tárogató / hátsó delta gép

A Cybex lapsúlyos mellgépe mell tárogató / hátsó delta gépe kettő az egyben gép. Rendelkezik Cybex „Zero Slack Drive System” technológiájával , amely lehetővé teszi, hogy a kétféle gyakorlatot ugyanabból a kiinduló helyzetből végezhesse el.

Lapsúlyos mell tárogató / hátsó delta gép jellemzői

Szinkronizált hajtás

A szinkronizált hajtás hajtás mindkét kar kezdeti helyzetének beállítását egyidejűleg biztosítja, ezzel meggátolja mozgástartomány túllépését.

Zero Slack Drive System

kétirányú „Zero Slack Drive System” és ún. mozgásspecifikus bütykök lehetővé teszik a kétféle mozgást ugyanazzal a súllyal.

Vízszintes és függőleges fogantyúk

Az edzőgép vízszintes és függőleges fogantyúkkal rendelkezi amelyek az ülés állítása nélkül is elérhetőek.

Hasonló termékek
Érdekelhetnek még...

Kérjen árajánlatott

Cybex Eagle Fly / Rear Delt - mell tárogató / hátsó delta gép

Szeretne egyedi ajánlatot kérni a termékre?

Adja meg telefonszámát, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Szállítás egyeztetése

Elfogadom és hozzájárulok, hogy az itt megadott személyes adataimat a weboldal adatkezelője az információ  igényemre való reagáláshoz az adatkezelési tájékoztató szerint felhasználja.

Az iwellness.hu. az Ön adatait biztonságban tartja és nem osztja meg senkivel.

Amit tudni szeretne a súlytárcsákról!

Cybex Eagle Fly / Rear Delt - mell tárogató / hátsó delta gép
Típusok, anyagok, dizájn, fogás, tartósság, ár.