... 6000 m²-en a legnagyobb raktárkészlet

... 6000 m²-en a legnagyobb raktárkészlet

Freemotion E11.6 Elliptical Cross trainer – elliptikus tréner

470.000 Ft
Bruttó ár: 596.900 Ft

Termék állapota:

Cikkszám:

Freemotion E11.6 Elliptical

Szállítás

Freemotion E11.6 Elliptical Cross trainer - elliptikus tréner

Idő

Szállítás: 3-8 nap.
Gyorsabb szállítást szeretne?

Freemotion E11.6 Elliptical Cross trainer - elliptikus tréner

Költség

Egyedi kalkulációt csak előzőleges egyeztetés után, vagy a rendelés leadását követően tudunk készíteni a kiszállítás várható költségéről.

Freemotion E11.6 Elliptical Cross trainer – elliptikus tréner

Freemotion E11.6 Elliptical állítható dőlésszögű elliptikus tréner edzőtermi minőségű a Freemotion-től már megszokott látványos dizájnnal és az otthoni felhasználásra is gondolva a kisebb mérettel és könnyű és gyors mozgatási lehetőséggel (beépített szállítókerekek) rendelkező kardióedzőgép.

Az E11.6 az 1-Step ™ egylépcsős ellenállás-szabályzóval 20 különféle ellenállás szint között (0- 20% pozitív dőlésszög) menet közben válthat, anélkül, hogy meg kellene az edzést szakítani,. Az 1-Step ™ vezérlő képes negatív dőlésszög ( -3% – 0% ) állításra is, hogy az ellenállásszint változtatása nélkül más izomcsoportokat is tudjon stimulálni.

Minősített személyi edző által tervezett 9 előre beállított edzésprogram meghatározott paraméterekkel rendelkezik (idő, távolság, nehézségi fokozat), hogy Önnek csak választani kelljen közülük.

Állítható dőlésszöge miatt úgy tekinthető mint egy három az egyben gép. Alacsony lejtőszögnél sífutókhoz tartozó terhelés (Gilde), középső lejtőszögnél egy elliptikus tréner terhelés (Stride), míg a nagy dőlésszögnél egy lépcsőző terhelése (Climb) jelentkezik. mindeközben az megmarad mindegyik terhelésnél. A hátsó íves mozgás a lábakat biomechanikailag helyes úton mozgatja ( optimális térdszög) – csökkenti a térd terhelését, miközben teljes mozgástartományt kínál mind a térd, mind a csípő számára.

A FreeMotion ™ E11.6 az iFit® technológiát használja Google Maps támogatással, a színes 26 cm-es HD érintőképernyőn, amely lehetővé teszi, hogy valós időben sétáljon kedvenc utcáin vagy versenyezzen a barátaival. A terep adottságainak megfelelően a program automatikusan szabályozza az emelkedés vagy lejtés szögét így megvalósítva a kiválasztott terep szimulációját.

A E11.6 legnagyobb újdonsága a beépített webböngésző és a multifunkciós szórakoztató panel, amely biztosítja, hogy még edzés közben se maradjon le kedvenc hírműsoráról vagy sorozatáról.

RaceTrack ™ kijelzőn a versenypályához hasonlóan követheti az előrehaladását, mintha egy pályán futna.

Freemotion E11.6 elliptikus tréner jellemzői

1-Step ™ dőlésszög vezérlés

Az elliptikus tréner dőlésszögének mínusz 3%-tól – a plusz 20%-ig történő szabályozhatósága lehetővé teszi akár az extra erős izomterhelést, akár a „hétköznapi életben használt „egész” izomzat terhelését. Az 1-Step ™ vezérlés lehetővé teszi a menet közbeni dőlésszög változtatást is.

Puha tapintású fogantyúkarok

Az ergonomikusan tervezett puha ,tapintású felsőtest edzőkarok segíti a teljes test edzését és növelik az edzés hatékonyságát.

Széles lépésköz tartomány

Az E11.6 tréner 38 cm-től 90 cm-ig állítható lépésközzel rendelkezik, hogy felhasználók szabadon választhasson, hogy mely izomcsoportjait szeretné terhelni.

iFit® technológiag

A progresszív edzések egyedi szabadalmaztatott iFit® technológiával testre-szabhatók! A felhasználók egyedi, személyre szabott edzéstervet tudnak beállítani és a virtuális személyi edző az edzés végégig instruálja is a felhasználót.

Személyes ventilátor

A Freemotion CoolAire ™ edzőventilátora a konzolba beépítve találhat. Vezérlése tökéletesen megegyezik egy autóba épített ventillátoréval, segít a legerősebb edzés közben is a megfelelő hőérzet biztosításában.

Szívritmus figyelés

Az ergonomikusan elhelyezett, a beépített pulzusmérő markolatok segítségével azonnal leolvasható a valós idejű pulzusszám. Kompatibilis a Polar® vezeték nélküli mellkasi hevederrel.

Kijelző

Nagy felbontású 26 cm-es érintőképernyő Android™ webböngészővel. Csatlakozzon otthoni vezeték nélküli hálózatához, felfedezze a legfrissebb fitnesz lehetőségeket, böngésszen az e-mailjei között. Csak Önön múlik mivel tölti edzésközben az időt.

Beépített vezeték nélküli vezérlők

Csatlakoztasson minden készüléket a vezeték nélkül a Cardio Theatre és a Broadcastvision ™ Entertainment készülékhez. A beépített kompatibilitás miatt nincs szükség más hardverre vagy vezetékre

Beépített szállítókerekek

Az otthoni használatra is tervezett ellipszis tréner könnyedén mozog szobáról szobára kényelmes a beépített szállítókerekekkel.

Ha csak kicsit is bizonytalan bátran forduljon hozzák tanácsért.

25 éves tapasztalatunkkal állunk a rendelkezésére.

Hasonló termékek
Érdekelhetnek még...

Kérjen árajánlatott

Freemotion E11.6 Elliptical Cross trainer - elliptikus tréner

Szeretne egyedi ajánlatot kérni a termékre?

Adja meg telefonszámát, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Szállítás egyeztetése

Elfogadom és hozzájárulok, hogy az itt megadott személyes adataimat a weboldal adatkezelője az információ  igényemre való reagáláshoz az adatkezelési tájékoztató szerint felhasználja.

Az iwellness.hu. az Ön adatait biztonságban tartja és nem osztja meg senkivel.

Amit tudni szeretne a súlytárcsákról!

Freemotion E11.6 Elliptical Cross trainer - elliptikus tréner
Típusok, anyagok, dizájn, fogás, tartósság, ár.