... 6000 m²-en a legnagyobb raktárkészlet

... 6000 m²-en a legnagyobb raktárkészlet

Precor AMT 100i Adaptive Motion – elliptikus tréner

700.000 Ft
Bruttó ár: 889.000 Ft

Termék állapota:

Cikkszám:

AMT 100i Adaptive Motion Trainer

Szállítás

Precor AMT 100i Adaptive Motion  - elliptikus tréner

Idő

Szállítás: 3-8 nap.
Gyorsabb szállítást szeretne?

Precor AMT 100i Adaptive Motion  - elliptikus tréner

Költség

Egyedi kalkulációt csak előzőleges egyeztetés után, vagy a rendelés leadását követően tudunk készíteni a kiszállítás várható költségéről.

Precor AMT 100i Adaptive Motion – elliptikus tréner

Az Adaptive Motion Trainer® (AMT® ) csak a Precor által fejlesztett széles felhasználói lehetőséggel bíró többszörös díjnyertes edzőtermi kardióedzőgép sorozata, amelynek egyik legkedveltebb típusa Az AMT 100i elliptikus tréner.

Az AMT 100i kialakításánál fontos szempont volt, hogy ne csak a felhasználó testét, hanem a fantáziáját is megmozgassa a minél érdekesebb edzés érdekében. Mindegy, hogy a felhasználó alacsony vagy magas, sovány vagy túlsúlyos az elliptikus tréner tökéletesen alkalmazkodik a felhasználó biomechanikai mozgásához.

Csak rá kell lépni a kardióedzőgépre és már haladhat is lépésről , lépésre ha sétálni akar, nyújtsa meg a lépéshosszát és máris kocogni kezdett, még nagyobb lépéshosszal pedig már futhat is. A Precor AMT 100i -val ellenőrizheti a saját mozgását a Stride Dial grafikus program segítségével és így az edzését a saját testtípusához, fitneszszintjéhez és elképzeléséhez igazíttatja, ahelyett , hogy az alkalmazkodnia kellene az elliptikus trénerhez.

A lépéshossz 0 – 68 cm közötti megváltoztatása nem igényel semmilyen gombnyomást, csak változtatni kell a lépéshosszát, ahogy a valóságban is tesszük ha például kocogásból futásra váltunk.

Az intelligens érintőképernyős kijelzőn 4 programot és 20 ellenállási szintet állíthatunk.

Az AMT 100i a mozgó edzőkarjainak és álló fogantyúinak köszönhetően biztosítja az egész test edzését is. Az edzőkarok ellen-oldali mozgással szinkronizálják a test felső és alsó része közötti mozgást és segíti a nagyobb kalória felhasználást. Az álló fogantyúk passzív tartása a felső test enyhe aktiválását eredményezi.

Az AMT 100i lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a kardió edzését egyensúly- és stabilizáló edzéssel egészítse ki. Kikapcsolt edzőgéppel számos edzési pozíció közül lehet választani, és különféle gyakorlatokat végezhet a testtartás-tudatosság továbbfejlesztése érdekében.

Precor AMT 100i Adaptive Motion elliptikus tréner jellemzői

Vezeték nélküli

Az alacsony karbantartást igényű teljesen önellátó vezeték nélküli generátoros meghajtás lehetővé teszi, hogy az ellipszis trénert térben bárhová elhelyezhessük.

Széles lépésköz tartomány

Az AMT 100i tréner 0 cm-től 68 cm-ig állítható lépésközzel rendelkezik, hogy felhasználó szabadon választhasson, hogy mely izomcsoportjait szeretné terhelni.

Ellen-oldali (kontra-laterális) karmozgás

A kar és a láb mozgása összehangolt, hogy szimulálja a természetes mozgást és hatékonnyá tegye a teljes test edzést.

Szívritmus figyelés

Az ergonomikusan elhelyezett, a beépített pulzusmérő markolatok segítségével azonnal leolvasható a valós idejű pulzusszám. Kompatibilis a Polar® vezeték nélküli mellkasi hevederrel.

Kijelző

LED-es „dot-matrix” kijelzővel profil ablakkal. A Stride Dial® grafikus megjelenítésével nyomon követi az aktív izomcsoportokat és valós időben láthatja a lépéshosszt.

Otthoni felhasználás

Az otthoni használatra is tervezett ellipszis tréner könnyedén mozog szobáról szobára a beépített szállítókerekekkel.

Használt, felújított AMT 100i tréner

Az általunk forgalmazott használt elliptikus trénert mindig felújítva kínáljuk eladásra. A felújítás során minden fontos kopó alkatrészt kicserélünk, a kardiógépet szinte új állapotba hozzuk és az eredeti ár 30 – 50 százalékáért értékesítjük.

Ezzel megpróbálunk lehetőséget teremteni, a nagy teljesítményű professzionális AMT trénerek otthoni felhasználására.

Ha csak kicsit is bizonytalan bátran forduljon hozzák tanácsért.

25 éves tapasztalatunkkal állunk a rendelkezésére.

Hasonló termékek
Érdekelhetnek még...

Kérjen árajánlatott

Precor AMT 100i Adaptive Motion  - elliptikus tréner

Szeretne egyedi ajánlatot kérni a termékre?

Adja meg telefonszámát, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Szállítás egyeztetése

Elfogadom és hozzájárulok, hogy az itt megadott személyes adataimat a weboldal adatkezelője az információ  igényemre való reagáláshoz az adatkezelési tájékoztató szerint felhasználja.

Az iwellness.hu. az Ön adatait biztonságban tartja és nem osztja meg senkivel.

Amit tudni szeretne a súlytárcsákról!

Precor AMT 100i Adaptive Motion  - elliptikus tréner
Típusok, anyagok, dizájn, fogás, tartósság, ár.