... 6000 m²-en a legnagyobb raktárkészlet

... 6000 m²-en a legnagyobb raktárkészlet

Precor EFX 576i Elliptical Fitness Crosstrainer™ – elliptikus tréner

620.000 Ft
Bruttó ár: 787.400 Ft

Termék állapota:

Cikkszám:

EFX® 576i Elliptical Fitness Crosstrainer™

Szállítás

Precor EFX 576i Elliptical Fitness Crosstrainer™ - elliptikus tréner

Idő

Szállítás: 3-8 nap.
Gyorsabb szállítást szeretne?

Precor EFX 576i Elliptical Fitness Crosstrainer™ - elliptikus tréner

Költség

Egyedi kalkulációt csak előzőleges egyeztetés után, vagy a rendelés leadását követően tudunk készíteni a kiszállítás várható költségéről.

Precor EFX 576i Elliptical Fitness Crosstrainer™ – elliptikus tréner

A Precor mint az Elliptical Fitness Crosstrainer™ kitalálója és szabadalmaztatója a világ egyik legismertebb gyártója, és az EFX 576i az egyik legnépszerűbb otthoni és fitnesztermi elliptikus trénerük, ami a legkisebb karbantartási igény mellett a legmegbízhatóbb működésű elliptikus tréner..

Az EFX 576i a Precor szabadalmaztatott mozgáspályája az állítható dőlésszögű CrossRamp® technológia a természetes elliptikus mozgás útját szimulálja gyaloglás és futás közben a test alsó izmainak a különféle terheléséhez.

Ez az elliptikus kardióedzőgép szinte minden edzési gyakorlatot tartalmazz függetlenül a felhasználó fitneszszintjétől. A 20 ellenállásszint, a 15 – 40 fok között állítható dőlésszög és az 54 – 62 cm között automatikusan változó lépéshossz biztosítja, hogy mindenki megtalálja igényeinek megfelelő nehézségű feladatokat.

Ha külön kihívásokat is keres a 576i lehetővé teszi az Ön számára, hogy az edzést fordított irányba, azaz hátrafelé mozogva végezze el.

Az EFX 576i egyszerűen használható érintőképernyős konzolja Tap Control ™-ral szerelt 6 könnyen elérhető és megérinthető gombja segítségével közvetlen hozzáférést biztosít az előre beépített fitneszteszthez és a 14 programhoz is, vagy a QuickStart gombra kattintva azonnal kezdhetnek. Természetesen a rendszer lehetővé teszi a menet közbeni megállás nélküli programváltoztatást is.

Pecor EFX® 576i Elliptical Fitness Crosstrainer™ elliptikus tréner jellemzői

Vezeték nélküli

Az alacsony karbantartást igényű teljesen önellátó vezeték nélküli generátoros meghajtás lehetővé teszi, hogy az edzőgépet a térben bárhová elhelyezhessük.

Opcionálisan elektromos tápegységgel is felszerelhető.

EFX® mozgásk

A szabadalmaztatott EFX mozgás sima, folyamatos, természetes mozgást bízosít a legkisebb sebesség mellett is.

CrossRamp® technológia

A Precor szabadalmaztatott, állítható CrossRamp® technológiájával , a dőlésszög állításával megváltoztathatja a láb elliptikus útjának magasságát. A Variable Stride Geometry ™ lehetővé teszi, hogy egy adott izomcsoportot vagy az alsó test összes izomcsoportját terheljük.

Széles lépésköz tartomány

Az 576i tréner 54 cm-től 62cm-ig állítható lépésközzel rendelkezik, hogy felhasználók szabadon választhasson, hogy mely izomcsoportjait szeretné terhelni.

Személyes ventilátor

A Freemotion CoolAire ™ edzőventilátora a konzolba beépítve találhat. Vezérlése tökéletesen megegyezik egy autóba épített ventillátoréval, segít a legerősebb edzés közben is a megfelelő hőérzet biztosításában.

Beépített szállítókerekek

Az otthoni használatra is tervezett ellipszis tréner könnyedén mozog szobáról szobára kényelmes a beépített szállítókerekekkel.

Kijelző

Nagy LED-kijelző, teljesen integrált szórakoztatási lehetőségekkel és integrált Cardio Theatre® kialakítással.

Szívritmus-monitorozás

A könnyen kezelhető fogantyú-érzékelők és a telemetria az edzés során figyeli a pulzusszámot, segítve a felhasználókat abban, hogy könnyen a kívánt aerob edzési zónában maradjanak és optimalizálják akár a zsírégetést akár a a kardiófitnesz teljesítmény növelését. Smart Rate® -tel rendelkezik. Kompatibilis Polar® vezeték nélküli mellkasi hevederrel.

Ha csak kicsit is bizonytalan bátran forduljon hozzák tanácsért.

25 éves tapasztalatunkkal állunk a rendelkezésére.

Hasonló termékek
Érdekelhetnek még...

Kérjen árajánlatott

Precor EFX 576i Elliptical Fitness Crosstrainer™ - elliptikus tréner

Szeretne egyedi ajánlatot kérni a termékre?

Adja meg telefonszámát, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Szállítás egyeztetése

Elfogadom és hozzájárulok, hogy az itt megadott személyes adataimat a weboldal adatkezelője az információ  igényemre való reagáláshoz az adatkezelési tájékoztató szerint felhasználja.

Az iwellness.hu. az Ön adatait biztonságban tartja és nem osztja meg senkivel.

Amit tudni szeretne a súlytárcsákról!

Precor EFX 576i Elliptical Fitness Crosstrainer™ - elliptikus tréner
Típusok, anyagok, dizájn, fogás, tartósság, ár.