... 6000 m²-en a legnagyobb raktárkészlet

... 6000 m²-en a legnagyobb raktárkészlet

Matrix A5X Ascent Trainer – elliptikus tréner

950.000 Ft
Bruttó ár: 1.206.500 Ft

Termék állapota:

Cikkszám:

Matrix A5X Ascent Tranier

Szállítás

Matrix A5X Ascent Trainer - elliptikus tréner

Idő

Szállítás: 3-8 nap.
Gyorsabb szállítást szeretne?

Matrix A5X Ascent Trainer - elliptikus tréner

Költség

Egyedi kalkulációt csak előzőleges egyeztetés után, vagy a rendelés leadását követően tudunk készíteni a kiszállítás várható költségéről.

Matrix A5X Ascent Trainer – elliptikus tréner

A Matrix A5XE Ascent állítható dőlésszögű elliptikus trénert kifejezetten edzőtermi felhasználásra tervezték amit az árcédulája is mutat. Az ellipszis trénert éppen ezért a Mátrixtól már megszokott rendkívüli tartósság, nagy igénybevételekkel szembeni ellenállás, kis karbantartás igény és egyszerű szerelhetőség jellemmezi.

Nem igényel tápellátás az edzőgép energiaellátását a felhasználó mozgásából nyeri.

Az elliptika természetes tartalmazza a Mátrix Ergo Form ™ markolatát ami a menet közbeni dőlésszög és lépéshosszúság állítási lehetőségét biztosítja. Az edzőgép a legújabb indukciós fékezési rendszerrel rendelkezik a hagyományos mágnesfékes megoldás helyett..

Állítható dőlésszöge miatt úgy tekinthető mint egy három az egyben gép. Alacsony lejtőszögnél sífutókhoz tartozó terhelés (Gilde), középső lejtőszögnél egy elliptikus tréner terhelés (Stride), míg a nagy dőlésszögnél egy lépcsőző terhelése (Climb) jelentkezik. mindeközben az megmarad mindegyik terhelésnél. A hátsó íves mozgás a lábakat biomechanikailag helyes úton mozgatja ( optimális térdszög) – csökkenti a térd terhelését, miközben teljes mozgástartományt kínál mind a térd, mind a csípő számára.

A szabadalmaztatott felfüggesztés-kialakítás , a folyamatos gyorsulási sebességváltozás lehetősége,ezáltal a pontos és jól szabályozható fékrendszer könnyed folyamatos mozgást biztosít

Az A5X 0 – 15 fok közötti állítható dőlésszöge mellett, 51-61 cm-es intervallumon belüli lépéshossz változtatást tesz lehetővé. A 24 cm-es lépcsőmagasság segíti a felhasználó a könnyed fellépését.

Az ugyancsak beépített Sprint 8® nagy intenzitású intervallum edzés program, a beépített 3-fokozatú személyes ventilátor és az iPod kompatibilis telefontöltő a csúcskategóriás elliptikus edzőgépek egyik piacvezetőjévé teszi.

Matrix A5X Ascent elliptikus tréner jellemzői

Vezeték nélküli

Az alacsony karbantartást igényű teljesen önellátó vezeték nélküli Brushless generátoros meghajtás lehetővé teszi az A5X -t a térben bárhová elhelyezhessük.

Kijelző

41 cm-es LED-es „dot-matrix” kijelzővel profil ablakkal, amely tartalmaz egy „Simplified Display Modet” applikációt, ami egy osztott képernyő ahol láthatjuk a teljesítményünk visszajelzéseit és a online mobilitás lehetőségeit.

A LED-konzol 15 különböző visszajelzési opciót kínál, mint például a sebesség, a távolság, a kalória/óra, az edzésprofilja, stb., Netpulse kompatibilis, hogy segítsen nyomon követni a korábbi edzéseit.

Széles lépésköz tartomány

Az A5X tréner 38 cm-től 90 cm-ig állítható lépésközzel rendelkezik, hogy felhasználók szabadon választhasson, hogy mely izomcsoportjait szeretné terhelni.

WiFi csatlakozásr

Csatlakozási lehetőség a „Matrix Asset Management „ és a „Workout Tracking Network” rendszerhez.

Nagy intenzitású edzésprogram

A Sprint 8® egy nagy intenzitású intervallum edzésprogram, hetente háromszor 20 perces,n amelyet a természetes emberi növekedési hormon stimulálására, a zsírégetésre és az izomépítésre fejlesztettek ki. Tudományosan igazolták, hogy a Sprint 8® program alkalmazása nyolc hónap után 27%-kal csökkentette a „rossz” koleszterin szintet

Biztonságos le- és fellépés

A könnyű fellépést a futófelület 24 cm magassága biztosítja.

Sprint 8®

Csatlakoztasson minden készüléket a vezeték nélkül a Cardio Theatre és a Broadcastvision ™ Entertainment készülékhez. A beépített kompatibilitás miatt nincs szükség más hardverre vagy vezetékre

CSafe™ modul

A kijelzőbe beépített CSafe ™ modul közvetlen lehetőség biztosít a legfontosabb adataink, programjaink feltöltésére.

Pulzusmérés

Markolatérzékelős pulzusmérő, kompatibilis a Polar mellkasi övvel.

Szerviz jelentések

A Matrix eszközkezelés funkciója folyamatosan figyeli a futópad működését és automatizált értesítéseket küld az ellipszis tréner állapotáról.

Ha csak kicsit is bizonytalan bátran forduljon hozzák tanácsért.

25 éves tapasztalatunkkal állunk a rendelkezésére.

Hasonló termékek
Érdekelhetnek még...

Kérjen árajánlatott

Matrix A5X Ascent Trainer - elliptikus tréner

Szeretne egyedi ajánlatot kérni a termékre?

Adja meg telefonszámát, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Szállítás egyeztetése

Elfogadom és hozzájárulok, hogy az itt megadott személyes adataimat a weboldal adatkezelője az információ  igényemre való reagáláshoz az adatkezelési tájékoztató szerint felhasználja.

Az iwellness.hu. az Ön adatait biztonságban tartja és nem osztja meg senkivel.

Amit tudni szeretne a súlytárcsákról!

Matrix A5X Ascent Trainer - elliptikus tréner
Típusok, anyagok, dizájn, fogás, tartósság, ár.