... 6000 m²-en a legnagyobb raktárkészlet

... 6000 m²-en a legnagyobb raktárkészlet

Freemotion i10.9b Incline Trainer futópad

Termék állapota:

Új

Cikkszám:

Freemotion i10.9b Incline Trainer

Szállítás

Freemotion i10.9b Incline Trainer futópad

Idő

Szállítás: 3-8 nap.
Gyorsabb szállítást szeretne?

Freemotion i10.9b Incline Trainer futópad

Költség

Egyedi kalkulációt csak előzőleges egyeztetés után, vagy a rendelés leadását követően tudunk készíteni a kiszállítás várható költségéről.

Freemotion i10.9b Incline Trainer futópad

Az i10.9b edzőtermi incline tréner a Freemoiton SMARTSERIES™ professzionális kardiógépcsaládnak a legnépszerűbb tagja, amelyet zsírégető alacsony intenzitású kardió edzésekhez terveztek. Az incline tréner dőlésszögének állításával akár négyszer hatékonyabb zsírégetést lehet megvalósítani.

A FreeMotion futópad 680 kg-os emelőerővel és 5,0 HP AC motorral valamint az 1-STEP™ konzolvezérlők segítségével biztosítja a 0 – 20 km/h sebesség intervallumot, a mínusz 3% – plusz 30% dőlésszög tartományt és a dőlésszög és a sebesség azonnali gyors beállítását egyetlen gombnyomással. Ezek a tulajdonságok teszik ideálissá i10.9 futógépet a HIT edzésekhez.

Az i10.9b változtatható emelkedésű futópad alapkiépítésben rendelkezik az interaktív, személyes edzésélményt biztosító iFit® technológiával. Mihelyt szinkronizálta telefonját vagy táblagépét a futópaddal máris választhat a stúdiókban vagy a természetes helyszíneken filmezett több ezer edzés közül. A „Next Level” terepillesztő technológiával rendelkező incline tréner automatikusan beállítja videón látható terepviszonyoknak megfelelő ellenállást.

Ha úgy érzi személyi edző támogatására van szüksége edzés közben az iFit® technológia segít Önnek. Válassza ki a több száz professzionális személyi edző közül az Önnek legszimpatikusabbat és már kezdődhet is a közös munka. Az edző és az edzés kiválasztása után a futópad automatikusan beállítja az edző utasításait.

FreeMotion i10.9b Incline Tranier futópad jellemzői

iFit® technológia

A progresszív edzések egyedi szabadalmaztatott iFit® technológiával testre-szabhatók! A felhasználók egyedi, személyre szabott edzéstervet tudnak beállítani és a virtuális személyi edző az edzés végégig instruálja is a felhasználót.

1-STEP ™ vezérlés

Az 1-STEP ™ konzolvezérlők biztosítják a parancsok azonnali végrehajtását. Ideális HIT edzéshez vagy funkcionális edzéshez,mivel az 1-STEP ™ vezérlők segítségével gyorsan beállíthatja a sebességet, a lejtés vagy emelkedés dőlésszögét.

Kényelmes kezelőszervek

A kényelmes kezelőszervek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy növeljék / csökkentsék a sebességet és az emelkedést/lejtést anélkül, hogy kezüket a fogantyúkról el kellene mozgatniuk.

Egyszerűsített felhasználói felület

Egyszerűsített, könnyen áttekinthető kijelző ami segíti a felhasználót az edzés közbeni legfontosabb adatok, statisztikák gyors áttekintésében.

Erős és megbízható

5.0 CHP ön-hűtéses nagy nyomatékú hátsómeghajtású motor DRVS™ technológiájával és a deszka mindkét oldalán dupla fenolgyanta bevonattal garantálja a teljesítményt és a hosszú élettartamot.

Beépített edzéstervek

A beépített 8 súlycsökkentő, 8 pulzusszám, 8 sebességintervallumú, 3 verseny , 8 lejtős fitnesz teszt (hadsereg, haditengerészet, USMC, USAF, WFI, Bruce, Gerkin, PEB) edzés közül egyetlen gombnyomással kiválasztható az aktuális edzésterv.

Hétköznapi és extra izomterhelés

A futópad dőlésszögének mínusz 3%-tól – a plusz 30%-ig történő szabályozhatósága lehetővé teszi akár az extra erős izomterhelést, akár a „hétköznapi életben használt „egész” izomzat terhelését.

Szívritmus figyelés

Az ergonomikusan elhelyezett, beépített Dual-Grip EKG Pulse Grip pulzusmérő markolatok segítségével azonnal leolvasható a valós idejű pulzusszám.

Személyes ventilátor

A Freemotion Crossflow™ ventilátora a konzol tetején helyezkedik el, segít a legerősebb edzés közben is a megfelelő hőérzet biztosításában. Tökéletes a gyors lehűléshez vagy a valósághű futás létrehozásához.

Opcionális HDTV

A nagy felbontású 39 cm-es HDTV-n teljes mértékben élvezhető az iFit® és a Google Maps™ valós szimulációja

Ha csak kicsit is bizonytalan bátran forduljon hozzák tanácsért.

25 éves tapasztalatunkkal állunk a rendelkezésére.

Hasonló termékek
Érdekelhetnek még...

Kérjen árajánlatott

Freemotion i10.9b Incline Trainer futópad

Szeretne egyedi ajánlatot kérni a termékre?

Adja meg telefonszámát, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Szállítás egyeztetése

Elfogadom és hozzájárulok, hogy az itt megadott személyes adataimat a weboldal adatkezelője az információ  igényemre való reagáláshoz az adatkezelési tájékoztató szerint felhasználja.

Az iwellness.hu. az Ön adatait biztonságban tartja és nem osztja meg senkivel.

Amit tudni szeretne a súlytárcsákról!

Freemotion i10.9b Incline Trainer futópad
Típusok, anyagok, dizájn, fogás, tartósság, ár.