... 6000 m²-en a legnagyobb raktárkészlet

... 6000 m²-en a legnagyobb raktárkészlet

Flex D20 Modell – evezőgép

466.000 Ft
Bruttó ár: 591.820 Ft

Termék állapota:

Új

Cikkszám:

Flex D20 Modell

Szállítás

Flex D20 Modell - evezőgép

Idő

Szállítás: 3-8 nap.
Gyorsabb szállítást szeretne?

Flex D20 Modell - evezőgép

Költség

Egyedi kalkulációt csak előzőleges egyeztetés után, vagy a rendelés leadását követően tudunk készíteni a kiszállítás várható költségéről.

Flex D20 Modell – evezőgép

A Flex D20 modell az egyik leghatékonyabb légellenállású evezőgép. Kiváló az anyagminősége, nagy a keretének a teherbírása, így kifejezetten az evezős klubok és az edzőtermek folyamatos igénybevételére készült. A fitnesz- és wellnessklubok, sportegyesületek, rehabilitációs intézmények általános bemelegítő és kiegészítő eszközként használják.

Az ergométer a pontos mérnöki tervezésnek köszönhetően egészen pontosan szimulálja a vízen történő eredeti mozgást. Ellenállását a levegő megfelelő mennyiségének áteresztésével szabályozza, ezért nagyon kevés meghibásodási lehetőség, nagyon megbízható evezőgép. Lehetőség van továbbá az ellenállás mágneses elven történő szabályozására is a gép használata során.

Kitűnően fejleszthető vele az állóképességünk, az ízületkímélő hatásának köszönhetően pedig élvezetes vele az egész testet átmozgató mozgás. Magas pulzusszámmal végezhető hatékony kardiovaszkuláris edzést kínál a felhasználóknak. Egyaránt végezhetünk rajta állóképességi és erősítő edzést is.

A továbbfejlesztett ergonómiai kialakítású fogantyúkkal, állítható lábtámasszal, egy lendkerékkel, kényelmes 36 cm-es ülésmagassággal, alumínium „I”-gerendával és rozsdamentes acél sínnel rendelkezik.

A Flex D20 modell evezőgép tartalmazza a teljesítménymonitort is.

A Flex D20 modell „Just Row” módban indul, de lehetővé teszi a különféle egyedi edzések beállítását vagy használhatjuk az előre beépített edzésprogramokat. Az edzések eltárolhatók a kijelzőben vagy egy USB flash meghajtón keresztül továbbíthatjuk az adatokat Mac-re vagy PC-re..

A Flex D20 modell – evezőgép kijelzővel egy nagy teljesítményű, kimagasló árértékarányú, otthon és edzőteremben is kiválóan használható evezőgép..

Flex D20 modell evezőgép jellemzői

Tartós felépítés

Megerősített vázszerkezet, ami nagy igénybevételre van tervezve.

Lendkerék és lengéscsillapító

A Flex D20 modell – evezőgép kijelzővel a lendkerék által generált légellenállást és a mágneses ellenállást használja a teljesítmény szabályzására. A légellenállás 1 – 10, a mágneses 1-8 fokozat között állítható. A legtöbb ember számára ajánlott ellenállásérték 3 – 6.

Állítható lábtartók

Az ergométer állítható lábtámasza minden cipőmérethez könnyen állítható.

Ergonomikus fogantyú

A kényelmes, ergonomikus fogantyúnk 10 fokos dőlésszöggel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a természetes kar- és kézpozícióval való evezést.

Teljesítmény monitor

LCD képernyő megjeleníti az összes szokásos edzési adatot (idő, megtett távolság, Cal).

Könnyű össze- és szétszerelés

A Flex D20 modell szerszámok nélkül szerelhető két darabra és a görgős kerekek segítségével könnyedén mozgatható.

Jó tanács!

Nagyon fontos az evezőpad helyes használata, hogy elkerüljük a helytelen testtartásból származó gerincpanaszok kialakulását.

Nem javasolt az edzőpad használata térdízületi problémák fennállása esetén.

Ha csak kicsit is bizonytalan, forduljon hozzák bátran tanácsért!

25 éves tapasztalatunkkal állunk a rendelkezésére.

h3 { margin-top: 0.25cm; margin-bottom: 0.21cm; background: transparent; page-break-after: avoid }h3.western { font-family: „Liberation Sans”, sans-serif; font-size: 14pt; font-weight: bold }h3.cjk { font-family: „Noto Sans CJK SC”; font-size: 14pt; font-weight: bold }h3.ctl { font-family: „Lohit Devanagari”; font-size: 14pt; font-weight: bold }p { line-height: 115%; margin-bottom: 0.25cm; background: transparent }

Hasonló termékek
Érdekelhetnek még...

Kérjen árajánlatott

Flex D20 Modell - evezőgép

Szeretne egyedi ajánlatot kérni a termékre?

Adja meg telefonszámát, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Szállítás egyeztetése

Elfogadom és hozzájárulok, hogy az itt megadott személyes adataimat a weboldal adatkezelője az információ  igényemre való reagáláshoz az adatkezelési tájékoztató szerint felhasználja.

Az iwellness.hu. az Ön adatait biztonságban tartja és nem osztja meg senkivel.

Amit tudni szeretne a súlytárcsákról!

Flex D20 Modell - evezőgép
Típusok, anyagok, dizájn, fogás, tartósság, ár.