Cybex VR1 Leg Extension – ülő lábnyújtógép

(Felújított)
571,500-,Ft

Nettó ár: 450,000-,Ft

0
star (0 vélemény)
Használt kardió gép vagy fitness gép beszámítás! Kattintson ide, és kérjen ajánlatot!

  • Gyártók Cybex
  • Cikkszám: 13050: VR1 Leg Extension
  • Elérhető: Raktáron

Árgarancia

Árgarancia

Máshol olcsóbban látta? Szóljon nekünk és vegye meg még olcsóbban!

Szállítás: 3-8 nap

Szállítás: 3-8 nap

Gyorsabb szállítást szeretne?

Szállítás és visszatérítés

Szállítás és visszatérítés

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

25.000 Ft. felett


Cybex VR1 lapsúlyos erősítőgép sorozat

A több mint 90 szabadommal rendelkező Cybex elkötelezettsége az ember központú erősítőgépek fejlesztésénél világszerte közismert. Az innovatív kivitelű, tartós szerkezetű és biomechanikai szempontól helyesen tervezett edzőgépek a test minimális terhelésével optimális eredményeket érnek el.

A rendkívül tartós, nagy igénybevételre tervezett, de mégis esztétikus megjelenés és az edzés közbeni minimális ízületi hatás az Eagle lapsúlyos erősítőgép sorozatot a legkedveltebb edzőgépek közé emelte.A Cybex új VR1 sorozatú lapsúlyos erősítőgépeinek fejlesztésekor még egy új szempont érvényesült: a helytakarékosság. A VR1 sorozat kiváló minőségű, helytakarékos, kedvező árú lapsúlyos erősítőgép sorozat, amely 17 darab egyfunkciós és 6 darab kétfunkciós edzőgépből áll.

A VR1 sorozat erősítőgépei vékony sziluettel, elegáns formatervvel, és a „Sit & Go” könnyű beállításai lehetőségeivel, valamint a rendkívül kicsi helyigényével tökéletesen illeszkedik a Cybex -től már megszokott lapsúlyos erősítőgépek sorozatokhoz.

A teljesen zárt lapsúlycsomagok biztonságos edzéskörnyezetet biztosítanak, míg az ergonómiailag formázott öntött habpárnák még jobban támogatják a különféle mozgásokat.

Az VR1 sorozat lapsúlyos edzőgépei gépei mindig rendelkeznek beépített italtartóval, valamint tájékoztató táblákkal. A táblákon található könnyen olvasható edzőtervek segítenek a célzott izomcsoportok gyors megismerésében és az edzőgépek megfelelő használatában.

Cybex Leg Extension ülő lábnyújtógép

A Cybex ülő lábnyújtó erősítőgépe innovatív kialakítása révén egy kis helyigényű, kis súlyú könnyen beállítható és egyszerűen használható edzőgép.

Lapsúlyos ülő lábnyújtógép jellemzői

Ferde háttámla

Az ülés és a háttámla közötti dőlésszög 100 fokos (nagyobb mint a legtöbb lábnyújtó gépé) és a keresztirányú feszültség csökkentésére tervezték.

Állítható sípcsont-párna

Csak egy gombnyomás és az eltolt bemeneti kar biztosítja a sípcsont-párna beállítását a térd kezdőszögének megváltoztatása nélkül.

Csökkentett deréknyomás

Az eltolt bementi kar a megfelelő elfordulási helyzettel kombinálva egyenespaddá alakítja az ülést, ami csökkenti a derékra ható nyomást.

Gép tulajdonságai
Lapsúlykészlet 100 kg
Gép méretei és súlya
Gép súlya 209 kg
Gép méretei H x Sz X M 138 x 105 x 157 cm
Szállítási méretek és súly
Szállítási súly 230 kg
Szállítási hossz H x Sz x M 160 x 125 x 180 cm
Gép specifikáció
Felhasználó maximális súlya Nincs adat
Garancia (nemzetközi)
Keret 6 hónap
Alkatrészek 6 hónap

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

Hasonló termék(ek)

Címkék:

Cybex

,

Erősítő gép

,

Lapsúlyos

,

Felújított

,

Lábnyújtógép

,

Láb