Cybex VR3 Leg Extension – ülő lábnyújtógép

(Felújított)
698,500-,Ft

Nettó ár: 550,000-,Ft

0
star (0 vélemény)
Használt kardió gép vagy fitness gép beszámítás! Kattintson ide, és kérjen ajánlatot!

  • Gyártók Cybex
  • Cikkszám: 12050: VR3 Leg Extension
  • Elérhető: Raktáron

Árgarancia

Árgarancia

Máshol olcsóbban látta? Szóljon nekünk és vegye meg még olcsóbban!

Szállítás: 3-8 nap

Szállítás: 3-8 nap

Gyorsabb szállítást szeretne?

Szállítás és visszatérítés

Szállítás és visszatérítés

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

50.000 Ft. felett


Cybex VR3 lapsúlyos erősítőgép sorozat

Cybex a VR3 elnevezésű erősítőgép sorozata újabb bizonyítéka Cybex emberközpontú erősítőgépek iránti elkötelezettségének, amit misem bizonyít jobban mint a mozgássérült felhasználók számára is kifejlesztett lapsúlyos edzőgépek.

A Cybex VR3 sorozatú lapsúlyos erősítőgépeit kifinomult biomechanikával, robusztus de mégis esztétikus megjelenéssel, kiváló teljesítménnyel, tartós igénybevételre tervezeték. A VR3 a Cybex legkeresettebb lapsúlyos erősítőgép sorozata, amely 17 darab egyfunkciós, 2 darab kétfunkciós és 6 darab akadálymentesített edzőgépből áll.

A VR3 sorozatnál a kábeleket és zsinórokat helyettesítő „Belt Drive” meghajtás, a mozgástartomány korlátozó „RLD”, a függő-, széttartó és az összetartó karmozgási minták és a semleges csuklóhelyzet maximalizálja az edzések hatékonyságát és csökkenti az ízületi terhelést.

A teljesen zárt lapsúlycsomagok, a második generációs „Twist Selec” súlynövelés választási lehetőség, az alkalmazott izzadságtaszító „Dry Grip” technológia, a gázrugós ülésállítás „Gas Assist Seat”, és az ergonómiailag formázott öntött habpárnák biztonságos edzéskörnyezetet jelentenek a felhasználók számára.

Az VR3 sorozat lapsúlyos edzőgépei gépei mindig rendelkeznek beépített italtartóval, valamint tájékoztató táblákkal, amelyek még a kezdő felhasználók számára is könnyeddé teszik az erősítőgépek használatát.

Cybex Leg Extension lapsúlyos ülő lábnyújtógép

A Cybex lapsúlyos ülő lábnyújtógép a négycsöves rudazattal, dönthető háttámlával, állítható sípcsont-párnával, eltolt bementi karral és a Cybex Range Limit Device (RLD) mozgástartományt korlátozó technológiájával segíti az optimális kezdőpocizó beállítását, hogy az edzőgép ellenállási profilja mindig illeszkedjen a felhasználóhoz.

Lapsúlyos hasgép jellemzői

Ferde háttámla

Az ülés és a háttámla közötti dőlésszög 100 fokos (nagyobb mint a legtöbb lábnyújtó gépé) és a keresztirányú feszültség csökkentésére tervezték.

Könnyű háttámla állítás

A VR3 négycsöves rudazata és a torziós rugós ülés lehetővé teszi a háttámla beállítását anélkül, hogy a felhasználónak ki kellene szállnia az edzőgépből.

Állítható sípcsont-párna

Csak egy gombnyomás és az eltolt bemeneti kar biztosítja a térd kezdőszögének megváltoztatása nélkül a sípcsont-párna beállítását.

Gép tulajdonságai
Lapsúlykészlet 111 kg
Gép méretei és súlya
Gép súlya 257 kg
Gép méretei H x Sz X M 124 x 104 x 162 cm
Szállítási méretek és súly
Szállítási súly 280 kg
Szállítási hossz H x Sz x M 144 x 124 x 182 cm
Gép specifikáció
Felhasználó maximális súlya Nincs adat
Garancia (nemzetközi)
Keret 6 hónap
Alkatrészek 6 hónap

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

Hasonló termék(ek)

Címkék:

Cybex

,

Erősítő gép

,

Lapsúlyos

,

Felújított

,

Lábnyújtógép

,

Láb