Rendezés
Összehasonlítás (0)
Tételek: 1 - 24 / 78 (4 oldal)
Tételek: 1 - 24 / 78 (4 oldal)

Edzőpadok

A padok a fitnesztermek elengedhetetlen kiegészítői, fontos eszközei. Padok szükségesek a szabad súlyokhoz, a keretekhez, a funkcionális edzéshez, esetenként a nyújtó területhez. A jó minőségű padok stabilak, nem mozognak, könnyen állíthatók, az állítási pontok nem könnyen elhasználódó műanyaggal lettek megoldva. A bőr huzat minősége, a görgő kerekek megfelelő mozgása, az eszköz komolyabb súlya, a mozgatáshoz szükséges emelő fogantyú megléte mind azt jelzi, hogy jobb minőségű eszközzel van dolgunk. Külsőre nagyon nehéz eldönteni, hogy egy pad kellően jó minőségű. Flex, Hammer Strength, Life Fitness, Cybex, Precor, Matrix márkáink egyfajta biztosítékot adnak arra, hogy jó minőségű eszközt fog használni.

Megkülönböztethetünk hagyományosan használt fitnesz padokat, speciális funkcionális edzés padokat, nyújtó, streching padokat, állványokhoz csatlakoztatható padokat. Egy jó edző egy állítható pad és néhány súlyzó segítségével tökéletes és teljes edzést tud vezényelni, ezért a padok jelentősége nem elhanyagolható.

Egy terem berendezésénél a speciális padokból egyet, az állítható padokból többet, a haspadokból egyet, de több típust ajánlunk beszerezni. Ezek a számok emelkednek nagy termek kialakításánál, ahol a padok száma elérheti 30-40-et.

Ha csak kicsit is bizonytalan bátran forduljon hozzák tanácsért.

25 éves tapasztalatunkkal állunk a rendelkezésére.