Rendezés
Összehasonlítás (0)
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)

Arc Trainer vagy Arc tréner vagy Crossfit tréner (kombinált edzőgép)

Az Arc Trainer egy rögzített kardióedzőgép, amely állítható dőlésszöggel rendelkező, holdsarló alakú íven mozgó „elliptikus” tréner, amely nem terheli a térdízületeteket.

Az Arc Tranier egyben a Cybex International Inc. bejegyzett védjegye.

Értékelés:

Hatékonyság: 10/10

Funkcionalitás: 10/10

Ízületi védelem: 10/10

Mi a különbség az Arc Tranier és az Ellipszis tréner között?

Az Arc Trainer-ben a mozgás egy holdsarló alakú íven történik szemben az elliptikus trénerek ellipszis pályájával. A mozgás ívmintája (szabadalmaztatott technológia), hogy a felhasználó az erőt csak a járási ciklus teherhordó szakaszában adja le. A lábakban generált erő kiegyensúlyozza a csípő és a térdízületek közötti terhelést. Ezáltal nagyobb izom-edzési hatást érhetünk el kisebb erőfeszítéssel.

Az Arc trénerek állítható dőlésszöge lehetővé teszi, hogy három különböző terhelési formát tudjunk megvalósítani. A hagyományos ekliptikai mozgást (strider), a hegymászó vagy lépcsőző mozgást (climber), amikor is a fenék és a hát terhelése megnő, illetve a dőlésszög csökkentésével a sífutó mozgásának szimulálásával (glider) a combizom terhelését növeljük. Az Arc Trainer ezért három az egyben kardiógépnek tekinthető hiszen egyszerre tud három kardióedzőgépet kiváltani.

A kardiógép mozgás pályája lehetetlenné teszi a nagy és egyben káros térdszög kialakulását edzés közben, ezért ez a fitneszipar egyik legjobb ízületkímélő kardióedzőgépe.

A mozgási ív (félhold alakú) a terheléstől ( a felhasználó súlya) függ. Az arc tréner automatikusan beállítja az ellenállásszintet a felhasználó súlyának megfelelően. Gyakorlatban ez azt jelenti, hogy egy 130 kg-os férfi és egy 60 kg-os nő ugyanolyan nehézségű edzést hajtanak végre ugyanazon a programszinten, hiszen a saját súlyukat mozgatják.

Egy Arc tréneren optimálisan végrehajtott edzés alatt akár 1300 -1500 kcal kalóriát is elégethetünk óránként.

Az Arc tréner széles, nagy (61 cm) lépő felülete és hosszú karja biztosítja, hogy minden anatómiai mérettel rendelkező ember megtalálja a saját tökéletes pozícióját a kényelmes edzéshez.

Azonos oldali kar és láb mozgása (SSF) biztosítja, hogy ne jöhessen létre függőleges, vagy vízszintes rotáció a csípőben, valamint a kar és a láb együttmozgása biztosítja az optimális testtartás megtartását az edzés időtartama alatt, így megakadályozva a hátizom fáradását.

Arc Trainer típusai

Total body Arc Trainer – teljes test Arc tréner.

Lower body Arc Trainer – alsó test Arc tréner

Használt, felújított Arc trénerek

Az általunk forgalmazott használt ARC trénert mindig felújítva kínáljuk eladásra. A felújítás során minden fontos kopó alkatrészt kicserélünk, a kardiógépet szinte új állapotba hozzuk és az eredeti ár 30 – 50 százalékáért értékesítjük.

Ezzel megpróbálunk lehetőséget teremteni, a nagy teljesítményű professzionális Arc Trainer-ek otthoni felhasználására.

Ha csak kicsit is bizonytalan bátran forduljon hozzák tanácsért.

25 éves tapasztalatunkkal állunk a rendelkezésére.