Freemotion i22.9 Incline Trainer futópad

Az árhoz kérjen ajánlatot.
0
star (0 vélemény)
Használt kardió gép vagy fitness gép beszámítás! Kattintson ide, és kérjen ajánlatot!

 • Gyártók Freemotion
 • Cikkszám: FMTK74819
 • Elérhető: Raktáron

Árgarancia

Árgarancia

Máshol olcsóbban látta? Szóljon nekünk és vegye meg még olcsóbban!

Szállítás: 3-8 nap

Szállítás: 3-8 nap

Gyorsabb szállítást szeretne?

Szállítás és visszatérítés

Szállítás és visszatérítés

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

50.000 Ft. felett


i22.9 edzőtermi incline tréner a Freemoiton 22-professzionális kardiógépcsaládnak az egyik legnépszerűbb tagja, amelyet az interaktív, motiváló edzésélményt biztosító iFit® rendszerrel működtetve 22 in / 55 cm HD 1080 ISP LCD kapacitív érintőképernyővel, automatikus beállítási technológiával és interaktív edzéstervekkel egyedülálló kardióedzést nyújt.Freemotion 22 Series Incline Tranier feature 01

Dőlésszög tartomány: 30% emelkedés és -3%-os lejtés

Az incline tranier a mínusz 3% - plusz 30% dőlésszög tartománnyal és a 0 – 24 km/h sebességtartománnyal lehetőséget nyújt az emelkedőn/lejtőn történő edzéshez, akár futni, akár gyalogolni szeretnénk.

Az emelkedőn végzett edzés növeli a pulzusszámot, az izmok aktivitását és a kalóriafelhasználást, miközben csökkenti a az edzés közbeni sérülések kialakulásának esélyét.Tudta:

 • 30%-os emelkedő történő gyalogláskor 3,6-szor több kalóriát égetünk el mint ha vízszintes felületen sétálunk.

 • Ha 2 mph (3,21 km/óra ) sebességgel gyalogolunk egy 21%-os emelkedőn akkor háromszor több zsírt égetünk el mintha 6 mph (9,65 km/h) sebességgel vízszintes terepen sétálunk.

 • Ha 2 mph (3,21 km/óra ) sebességgel gyalogolunk egy 24%-os emelkedőn akkor magasabb a pulzusszámunk mintha 6 mph (9,65 km/h) sebességgel sík terepen sétálnánk.

 • Ha 27 – 30 %-os emelkedőn gyalogolunk akkor a farizom 100%, a combizom 30% a vádli pedig 90%-kal nagyobb terhelést kap mint amikor ugyanezt sík terepen csinálják.Távoli vezérlési lehetőségek

Az i22.9 Incline Trainer lehetővé teszi, hogy a személyi edző távolról vezérelje a futópad dőlésszögét, csökkentse vagy növelje a szalag sebességét a monitoron megjelenő domborzatnak és a felhasználó edzettségi állapotának megfelelően az optimális terhelés biztosítása érdekében.

Freemotion 22 Series Incline Tranier feature 02


Freemotion 22 Series Incline Tranier feature 03

Legyen hatékonyabb az edzése

A futópad dőlésszögének akárcsak egy-két százalékkal történő megemelésével megemelheti a pulzusszámát és egyben növeli az edzés nehézségét és hatékonyságot, miközben a több felszabaduló endorfin hormon miatt sokkal jobban élvezi a terhelést.

Javított biomechanika

Az emelkedőn történő futáskor automatikusan megnövekedik a lépésszám, rövidebb és hatékonyabb lépéshossz alakul ki. Kényszeríti a futót, hogy a talp elülső részére vagy lábujjhegyre érkezzen elkerülve a sarokra érkezést megközelítve az ideális talajfogást. Egyből érezhetővé válik a a vádli- a comb- és a farizmok terhelésének növekedése.

Az i22.9 incline trainer dőlésszöge, azaz az emelkedés vagy lejtés változása automatikusan követei a terep változását.Kettő az egyben

Erősítse az alsó test izmait miközben javítja a szív- és érrendszer edzettségét. Az emelkedőn végzett gyaloglás vagy futás hatékonyabb edzést biztosít a sík felületen történő mozgásnál illetve a lépcsős edzéseknél.

A lejtős edzés segít a testünknek megtanulni hogyan lassítsuk le a mozgásunkat és egyben fejleszti az excentrikus izomkontrakciót.

Tegye változatossá az a kardió edzését. Az i22 Inclaine Tréner egyedülálló hátsó motoros kialakítása lehetővé teszi, hogy az edzés közben folyamatosan változtassa a futópad dőlésszögét, így váltakozva futhat vagy gyalogolhat emelkedőn felfelé vagy lejtőn lefelé ami segít az edzés hatékonyságának növekedése mellet a változatos mozgásminták alkalmazásában.Freemoiton 22 sorozatának jellemzői

Freemotion 22 Series coach

Több ezer edzésterv a legjobbak vezetésével

Az iFit edzői egyedülálló edzésstílusokkal, megragadó személyiséggel több ezer választható helyszínnel segítik és motiválják a felhasználókat a minél hatékonyabb és élvezetesebb edzések végrehajtásában.
Válassza ki az Ön számára tökéletes virtuális edzőt!Eddzen a világ bármely pontján

Az i22 sorozat 55 cm-es 1080p ISP LCD érintőképernyős monitorával felfedezheti a világot az edzőterem elhagyása nélkül. A hét kontinens több mint negyven országában lefilmezett helyszíneken készült oktatóvideók garantálják, hogy a kardió edzése soha sem lesz unalmas.

Az i22.9 incline trainer dőlésszöge, azaz az emelkedés vagy lejtés változása automatikusan követei a terep változását.

Freemotion 22 Series global workout


Freemotion 22 Series high energy

Edzés közben soha ne érezze magát egyedül

Élvezze a nagy intenzitású csoportos stúdióedzések hangulatát együtt a többi edzőpartnerrel. Az órákat vezető fitneszoktatók nem engedik, hogy egy pillanatra is elkalandozzon a figyelme. Élvezze ahogy a személyi edzőjével közösen dolgoznak a maximális hatékonyság megvalósításán.Google Maps™

A Google Maps™ segítségével a tervezze meg saját útvonalát a rendelkezésre álló több mint 16 millió kilométeres feltérképezett útvonalból vagy válasszon az előre beállított útvonalak közül.

Az iFit automatikusan vezérli az incline trainer dőlésszögét a terepviszonyoknak megfelelően.

Freemotion 22 Series maps


Freemotion 22 Series limitless training

Az iFit előnyei

 • Kedvenc személyi trénere a nap 24 órájában a rendelkezésére áll.

 • Választhat a különböző edzéssorozatok közül, amelyeknek minden eleme folyamatosan egy új kihívást jelent.

 • A folyamatosan növekvő digitális tartalom mindig új edzésprogramot kínál, anélkül, hogy akár csak egy edzést is meg kellene ismételni.

 • A tökéletes képernyőn megjelenő tartalom a kiterjedt és folyamatosan növekvő könyvtárával mindig új edzésre ad lehetőséget, miközben számtalan felfedezésre váró helyszínre kalauzolhatja el.

 • Az iFit által vezérelt Freemotion kardiógépnek tartalmához való hozzáférés ingyenes.Katalógus

Freemotion 22.9 Incline Trainer katalógus

Ha csak kicsit is bizonytalan bátran forduljon hozzák tanácsért.

25 éves tapasztalatunkkal állunk a rendelkezésére.

Gép tulajdonságai
Pohártaró(k)
Fútófelület deszka
Meghajtó motor
Szőnyeg
Görgők
Bíztonsági megállítás
Beépített ventillátor
Emelő szerkezet
Kapcsolódás
Szállító kerekek
Konzol tulajdonságok
Kijelző típusa
Kijelző nyelve(i)
Beépített programok
Programok száma
Elektronikus visszajelzések
Szabályozható
Szórakoztatás
Opcionális felszereltség
Gép méretei és súlya
Gép súlya
Gép méretei H x Sz X M
Szállítási méretek és súly
Szállítási súly
Szállítási hossz H x Sz x M
Gép specifikáció
Negatív, pozitív dőlésszög
Görgő átmérő (in/cm)
Felhasználó maximális súlya
Kezdő fellépési magasság
Futófelület H x Sz
Sebesség tartomány (mph/km/h)
Elektromos igények
Nemzetközi
Garancia (nemzetközi)
Keret
Motor
Alkatrészek

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

Címkék:

Freemotion

,

Freemotion futópad

,

Kardió gép

,

Futópad otthoni

,

Futópad edzőtermi

,

Felújított futópad

,

Incline trainer