Flex PL03 Shoulder Press ülő vállgép

656,209-,Ft

Nettó ár: 516,700-,Ft

0
star (0 vélemény)
Használt kardió gép vagy fitness gép beszámítás! Kattintson ide, és kérjen ajánlatot!

  • Gyártók FLEX
  • Cikkszám: PL03 Shoulder Press
  • Elérhető: Raktáron

Árgarancia

Árgarancia

Máshol olcsóbban látta? Szóljon nekünk és vegye meg még olcsóbban!

Szállítás: 3-8 nap

Szállítás: 3-8 nap

Gyorsabb szállítást szeretne?

Szállítás és visszatérítés

Szállítás és visszatérítés

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

50.000 Ft. felett


Flex tárcsasúlyos kondigép Discovery sorozat

A Flex Discovery sorozatú tárcsasúlyos (szabd-súlyos) kondigépek olyan funkcionális elemeket tartalmaznak, amelyek tökéletesen megfelelnek a kezdő- és a tapasztalt felhasználóknak.

A nyitott edzőgépek egyszerű megközelítése, a letisztult dizájn, a professzionális kivitel, a tartós, szilárd vázszerkezet garantálja a legintenzívebb használat mellett is a hosszú élettartamot és a hibamentes üzemelést.

A lapos elliptikus soha nem deformálódó csőváz, az elektrosztatikus kétrétegű por-szórt bevonat, az ergonomikusan kialakított ipari minőségű poliuretán felületek, az átgondolt és funkcionálisan megtervezett tároló felületek (a rudaknak és a súlytárcsáknak) és a könnyű és gyors ülésállítás az edzőtermek kedvencévé tette ezt a tárcsasúlyos kondigép sorozatot.

Az ipari gázrásegítésű racsnis ülés beállításához csak az ülést kell emelni a kar kioldásához. A nagy beállító fogantyú csúszásgátló gumibevonattal rendelkezik.

A Flex tárcsasúlyos edzőgépei mindig rendelkeznek szövegmentes oktatótáblákkal, amelyek még a kezdő felhasználók számára is könnyeddé teszik a gépek használatát.

Flex Shoulder Press tárcsasúlyos ülő vállgép

Vállgép – tolás ülő helyzetben.

A Flex Discovery sorozatú tárcsasúlyos ülő vállgép az emberi karok természetes mozgását szimulálja. A független és összetartó mozgáspályája megnöveli a mozgási tartományt, míg a progresszív erőgörbe fokozatosan növeli az erőt a mozgás végén.

A nagy méretű fogantyúk a terhelést a felhasználó kezének nagyobb területére osztják szét, ezért a a tolás sokkal kényelmesebbé válik.

Szabadsúlyos ülő vállgép jellemzői

Ergonomikus kialakítás

Az ülés dőlésszöge és beállítási lehetőségei biztosítják a felhasználó megfelelő pozicionálását, ami lehetővé teszi a súly és az ízületek összehangolását az emelőterhelés alatti stabilizálás érdekében.

Ellensúly

Az ülő vállgép olyan ellensúlyt tartalmaz, amely alacsony kezdősúlyt biztosít, ezért a kezdő felhasználók számára több lehetőséget biztosít.

Független mozgás

A mozgató karok egymástól függetlenül, optimális szögben mozognak, hogy növeljék a felhasználó mozgási tartományát. Ez nem csak a megfelelő izomaktiválást biztosítja, hanem arra is ösztönzi a felhasználót, hogy egyidejűleg a core izmokat is igénybe vegye.

Nagy-méretű fogantyúk

A 3,8 cm átmérőjű fogantyúk csökkentik a felhasználó kezére nehezedő nyomást, ezáltal csökkenti a sérülések lehetőségét.


Ha csak kicsit is bizonytalan bátran forduljon hozzák tanácsért.

25 éves tapasztalatunkkal állunk a rendelkezésére.

Gép méretei és súlya
Gép súlya 141 kg
Gép méretei H x Sz X M 144 x 153 x 157 cm
Szállítási méretek és súly
Szállítási súly 161 kg
Szállítási hossz H x Sz x M 164 x 173 x 177 cm
Gép specifikáció
Felhasználó maximális súlya Nincs adat
Maximális használt súly 163 kg
Garancia (nemzetközi)
Keret 6 hónap
Alkatrészek 6 hónap

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

Címkék:

Flex

,

Erősítő gép

,

Szabadsúlyos gép

,

Vállgép

,

Váll