Flex PL66 Standing Press álló kitörésgép

656,209-,Ft

Nettó ár: 516,700-,Ft

0
star (0 vélemény)
Használt kardió gép vagy fitness gép beszámítás! Kattintson ide, és kérjen ajánlatot!

  • Gyártók FLEX
  • Cikkszám: PL66 Standing Press
  • Elérhető: Raktáron

Árgarancia

Árgarancia

Máshol olcsóbban látta? Szóljon nekünk és vegye meg még olcsóbban!

Szállítás: 3-8 nap

Szállítás: 3-8 nap

Gyorsabb szállítást szeretne?

Szállítás és visszatérítés

Szállítás és visszatérítés

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

50.000 Ft. felett


Flex tárcsasúlyos kondigép Discovery sorozat

A Flex Discovery sorozatú tárcsasúlyos (szabd-súlyos) kondigépek olyan funkcionális elemeket tartalmaznak, amelyek tökéletesen megfelelnek a kezdő- és a tapasztalt felhasználóknak.

A nyitott edzőgépek egyszerű megközelítése, a letisztult dizájn, a professzionális kivitel, a tartós, szilárd vázszerkezet garantálja a legintenzívebb használat mellett is a hosszú élettartamot és a hibamentes üzemelést.

A lapos elliptikus soha nem deformálódó csőváz, az elektrosztatikus kétrétegű por-szórt bevonat, az ergonomikusan kialakított ipari minőségű poliuretán felületek, az átgondolt és funkcionálisan megtervezett tároló felületek (a rudaknak és a súlytárcsáknak) és a könnyű és gyors ülésállítás az edzőtermek kedvencévé tette ezt a tárcsasúlyos kondigép sorozatot.

Az ipari gázrásegítésű racsnis ülés beállításához csak az ülést kell emelni a kar kioldásához. A nagy beállító fogantyú csúszásgátló gumibevonattal rendelkezik.

A Flex tárcsasúlyos edzőgépei mindig rendelkeznek szövegmentes oktatótáblákkal, amelyek még a kezdő felhasználók számára is könnyeddé teszik a gépek használatát.

Flex Standing Press tárcsasúlyos álló kitörésgép

A Flex Discovery sorozatú Standing Press álló kitörésgép a mély súlyponti helyzetből induló robbanékonyság fejlesztésére szolgál. Egyedülálló mozgáspályája kitölti a Shoulder Press és a Incline Press közötti rést. Az álló kitörésgép mozgásalapú, mivel egyszerre több izomcsoportot dolgoztat meg.

Multisport-specifikus edzés, amely az egész testet igénybe veszi, erősíti a deltoid izmokat, a mellizmokat, a tricepszeket, a lábizmokat és a core-izmokat. Mivel a gyakorlat helyes végrehajtása megköveteli (szabályozott mozgáspálya) a semleges gerincoszlopot, ezért használni kell a core-izmokat, legfőképpen a keresztirányú hasizmokat.

Ez a gyakorlat fejleszti a test stabilizálódási képességét is a bokánál, térdnél, csípőnél, törzsnél, vállaknál, könyököknél és a csuklóknál.

Szabad-súlyos álló kitörésgép jellemzői

Iso-laterális mozgások

Egyenletes független, széttartó és konvergáló mozgások végezhetők, egy karral,mindkét karral együtt vagy karonként váltakozva

Szabályozott mozgáspálya

Nincs tanulási görbe a tökéletes mozgás kivitelezéséhez.

Mozgásalapú edzőgép

Az álló kitörésgép nem izomalapú, hanem mozgásalapú, mivel egyszerre több izomcsoportot mozgat meg.

Stabilizálódási képesség fejlesztés

A teljes testerő növelése többszörös ízületi mozgás alkalmazásával. Fejleszti a test azon képességét is, hogy stabilizálódjon a bokánál, térdnél, csípőnél, törzsnél, vállnál, könyöknél és csuklónál.

Ellensúlyos rendszer

Az ellensúlyos rendszer kis kezdősúlyok használatát is lehetővé teszi, ezért tökéletes a rehabilitációhoz, az idősebbek és a kezdők számára.


Ha csak kicsit is bizonytalan bátran forduljon hozzák tanácsért.

25 éves tapasztalatunkkal állunk a rendelkezésére.

Gép méretei és súlya
Gép súlya
Gép méretei H x Sz X M
Szállítási méretek és súly
Szállítási súly
Szállítási hossz H x Sz x M
Gép specifikáció
Felhasználó maximális súlya
Maximális használt súly
Garancia (nemzetközi)
Keret
Alkatrészek

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

Címkék:

Flex Erősítőgép

,

Szabad-súlyos

,

Kitörésgép

,

Teljes Test