Precor AMT 885 Adaptive Motion - elliptikus tréner

(Felújított)
1,460,500-,Ft

Nettó ár: 1,150,000-,Ft

0
star (0 vélemény)
Használt kardió gép vagy fitness gép beszámítás! Kattintson ide, és kérjen ajánlatot!

  • Gyártók Precor
  • Cikkszám: AMT 885 Adaptive Motion Trainer
  • Elérhető: Raktáron

Árgarancia

Árgarancia

Máshol olcsóbban látta? Szóljon nekünk és vegye meg még olcsóbban!

Szállítás: 3-8 nap

Szállítás: 3-8 nap

Gyorsabb szállítást szeretne?

Szállítás és visszatérítés

Szállítás és visszatérítés

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

50.000 Ft. felett


Precor AMT® 835 Adaptive Motion elliptikus tréner a Precor Experience™ 800-as sorozatának tagja ezért rendelkezik a Precor egyedülálló Open Stride™ fejlesztésével.

AAz AMT 885 nem csak a legkeményebb kardióedzőgép az edzőteremben, de legegyszerűbben használható, miközben a legváltozatosabb és legélvezetesebb edzésprogramokat kínálja a felhasználóknak.

Az AMT 885 az Open Stride™ technológia segítségével három az egyben edzőgép, amely kiváltja a fitneszkerékpárt, a futópadot és a lépcsőzőgépet és mindezt nagyon kicsi ízületi terhelés mellett biztosítja.

A lépcsőzés meredeksége (a lépcsőfok magassága) -17 cm és 25 cm között, míg a lépéshossz 0 cm és 90 cm között állítható. A minimális 20 Watt és a maximális 375 Watt teljesítmény 20 mágneses ellenállásszinten szabályozható ezért az AMT használatával akár 30% -kal több kalóriát égethet el, a többi hagyományos elliptikus géphez képest.

Az Open Stride™ adaptív mozgásvezérlése figyeli a felhasználó mozgását és azonnal alkalmazkodik a felhasználó megváltozott mozgásához. Ha kerékpározni szeretne csak a lépéshosszát kell nullára csökkenteni és máris egy fitneszkerékpáros edzés résztvevőjévé válik. Ha lépcsőzni szeretne csak megváltoztatja a lépésmagasságát és az adaptív vezérlés azonnal alkalmazkodva már a lépcsőzőgép feladatait látja el. Ha még nehezebb lépcsőző edzést szeretne, csak a lépésmagasságát kell növelni. Ha már elég volt a lépcsőzésből és pihenésképpen egy kicsit kocogni szeretne csak csökkenteni kell a lépésmagasságát és kicsit növelni a lépéshosszát és máris egy futópadon érezheti magát miközben nincs semmiféle negatív térdízületi hatás.

A lépcsőzés meredeksége ( a lépcsőfok magassága) -17 cm és 25 cm között, míg a lépéshossz 0 cm és 91 cm között állítható. A minimális 20 Watt és a maximális 375 Watt teljesítmény 20 mágneses ellenállásszinten szabályozható ezért az AMT használatával akár 30% -kal több kalóriát égethet el, a többi hagyományos elliptikus géphez képest.

Hegymászás, gyaloglás, futás és összehangolt ellen-oldali kar és lábmozgás kombinációja lehetővé teszi a teljes test edzést és biztosítja, hogy arra az izomcsoportra összpontosítson amelyikre csak szeretne. Minden edzés egyedi, a végtelen számú lehetőségnek csak a fantáziája szabhat határt.

Mindemellett az AMT 885 lehetővé teszi, hogy a kardió edzést „pihenésképpen” kiegészítse egy egyensúly- és stabilizáló edzéssel. Kikapcsolt edzőgéppel számos edzési pozíció közül lehet választani, és különféle gyakorlatokat végezhet a testtartás-tudatosság továbbfejlesztése érdekében.

A Precor P82 konzol nagy 39 cm-es LCD érintőképernyővel vezetékes vagy vezeték nélküli hálózati csatlakozással, globális Tv támogatással (minden tv kódolást ismer), nagy és érzékeny mozgásvezérlő gombokkal minden igényt kielégít.

Az AMT 885 a P82 konzol kivételével szinte teljesen megegyezik az AMT 835-tel, de otthoni használatra használatra az AMT 835-öt javasoljuk a sokkal kedvezőbb árfekvése miatt.

Precor AMT 885 Adaptive Motion elliptikus tréner jellemzői

Vezeték nélküli

Az alacsony karbantartást igényű teljesen önellátó vezeték nélküli generátoros meghajtás lehetővé teszi, hogy az ellipszis trénert térben bárhová elhelyezhessük.

Széles lépésköz tartomány

Az AMT 835 tréner 0 cm-től 90 cm-ig állítható lépésközzel rendelkezik, hogy felhasználó szabadon választhasson, hogy mely izomcsoportjait szeretné terhelni.

Lépésmagasság állítás

Ha hegyre mászna vagy csak kicsit lépcsőzne? Csak az Open Stride™-dal szerelt elliptikus edzőgépek teszik lehetővé lépcsőmagasság állítását. Az AMT 935 biztosítja a lépésmagasság állítást a 17 és 25 cm-es tartományban.

Ellen-oldali (kontra-laterális) karmozgás

A kar és a láb mozgása összehangolt, hogy szimulálja a természetes mozgást és hatékonnyá tegye a teljes test edzést.

Szívritmus figyelés

Az ergonomikusan elhelyezett, a beépített pulzusmérő markolatok segítségével azonnal leolvasható a valós idejű pulzusszám. Kompatibilis a Polar® vezeték nélküli mellkasi hevederrel.

Kijelző

Nagy 39 cm-es érintőképernyős LED kijelző, könnyen kezelhető mozgásvezérlőkkel, QuickStart™ gyorsindítóval és 12 beépített programmal. A Stride Dial® grafikus megjelenítésével nyomon követi az aktív izomcsoportokat és valós időben láthatja a lépéshosszt és a lépésmagasságot.

Hálózati kapcsoltat

Bluetooth, vezetékes és vezeték-nélküli hálózati kapcsolat. Bármilyen eszközt könnyedén csatlakoztathat a kardióedzőgéphez és márais a megszokott információit böngészheti.

Otthoni felhasználás

Az otthoni használatra is tervezett ellipszis tréner könnyedén mozog szobáról szobára a beépített szállítókerekekkel.

Használt, felújított AMT 885 tréner

Az általunk forgalmazott használt elliptikus trénert mindig felújítva kínáljuk eladásra. A felújítás során minden fontos kopó alkatrészt kicserélünk, a kardiógépet szinte új állapotba hozzuk és az eredeti ár 30 – 50 százalékáért értékesítjük.

Ezzel megpróbálunk lehetőséget teremteni, a nagy teljesítményű professzionális AMT trénerek otthoni felhasználására.

Ha csak kicsit is bizonytalan bátran forduljon hozzák tanácsért.

25 éves tapasztalatunkkal állunk a rendelkezésére.

Gép tulajdonságai
Pohártaró(k) Kulacstartó
Markolat A kettős hatás mind a felső, mind az alsó testmozgást biztosítja. A karok tolással és húzással vannak ellátva, hogy a teljes test mozgását biztosítsák.
Áttétel Nincs adat
Láb pedálok Az orrésszel ellátott lábpedálok lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy optimalizálja az izmok bevonását
Csigák Nincs adat
Hajtás Nincs adat
Lépéshossz 0-tól 91 cm
Szállító kerekek Igen
Konzol tulajdonságok
Kijelző típusa 15 in chLCD kapacitív érintőképernyő
Kijelző nyelve(i) Angol, Kínai, Dán, Holland, Francia, Finn, Német, Olasz, Japán, Koreai, Norvég, Lengyel, Portugál, Orosz, Spanyol, Svéd, Török
Beépített programok Súlycsökkentő, Zsírégető, aerob, illeszkedés, kézi, 1-1 intervallum, 2-1 intervallum, 4-1 intervallum, gördülő hegyek, hegycsúcsok, hegymászás, push teljesítmény, 1-4 intervallum, 1-2 intervallum, 5 K
Programok száma 12
Elektronikus visszajelzések Ellenállási szint, nyitott lépcsőszint, teljes távolság, hátralévő távolság, égett összes kalória, kalória / min, kalória / hr, Mets, watt, eltelt idő, hátralévő idő, idő HR-zónában, szegmensidő, szakaszok / perc, átlagos szakaszok Min., Összmennyiség, pulzusszám, átlagos pulzusszám
Mozgás kontroll Kiváló stabilitás és mozgásszabadság.
Maximális edzés idő 120 perc
Pihenő idő 120 másodperc
Hálózati lehetőségek
CSAFE előkészítés Igen
WiFi követelmények Igen
Szórakoztatás
Opcionális felszereltség Preva® Network Capable, Reading Rack
Gép méretei és súlya
Gép súlya 191 kg
Gép méretei H x Sz X M 203 x 89 x 191 cm
Szállítási méretek és súly
Szállítási súly 225 kg
Szállítási hossz H x Sz x M 215 x 100 x 205 cm
Gép specifikáció
Felhasználó maximális súlya 159 kg
Kezdő fellépési magasság 16.5 cm
Elektromos igények
Nemzetközi 220 V országspecifikus tápkábel
Garancia (nemzetközi)
Keret 6 hónap
Alkatrészek 6 hónap

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

Hasonló termék(ek)

Címkék:

Precor

,

Kardió gép

,

Elliptikus tréner

,

AMT

,

Otthoni

,

Edzőtermi

,

Felújított