Precor EFX 576i Elliptical Fitness Crosstrainer™ - elliptikus tréner

(Felújított)
787,400-,Ft

Nettó ár: 620,000-,Ft

0
star (0 vélemény)
Használt kardió gép vagy fitness gép beszámítás! Kattintson ide, és kérjen ajánlatot!

  • Gyártók Precor
  • Cikkszám: EFX® 576i Elliptical Fitness Crosstrainer™
  • Elérhető: Raktáron

Árgarancia

Árgarancia

Máshol olcsóbban látta? Szóljon nekünk és vegye meg még olcsóbban!

Szállítás: 3-8 nap

Szállítás: 3-8 nap

Gyorsabb szállítást szeretne?

Szállítás és visszatérítés

Szállítás és visszatérítés

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

50.000 Ft. felett


A Precor mint az Elliptical Fitness Crosstrainer™ kitalálója és szabadalmaztatója a világ egyik legismertebb gyártója, és az EFX 576i az egyik legnépszerűbb otthoni és fitnesztermi elliptikus trénerük, ami a legkisebb karbantartási igény mellett a legmegbízhatóbb működésű elliptikus tréner..

Az EFX 576i a Precor szabadalmaztatott mozgáspályája az állítható dőlésszögű CrossRamp® technológia a természetes elliptikus mozgás útját szimulálja gyaloglás és futás közben a test alsó izmainak a különféle terheléséhez.

Ez az elliptikus kardióedzőgép szinte minden edzési gyakorlatot tartalmazz függetlenül a felhasználó fitneszszintjétől. A 20 ellenállásszint, a 15 – 40 fok között állítható dőlésszög és az 54 – 62 cm között automatikusan változó lépéshossz biztosítja, hogy mindenki megtalálja igényeinek megfelelő nehézségű feladatokat.

Ha külön kihívásokat is keres a 576i lehetővé teszi az Ön számára, hogy az edzést fordított irányba, azaz hátrafelé mozogva végezze el.

Az EFX 576i egyszerűen használható érintőképernyős konzolja Tap Control ™-ral szerelt 6 könnyen elérhető és megérinthető gombja segítségével közvetlen hozzáférést biztosít az előre beépített fitneszteszthez és a 14 programhoz is, vagy a QuickStart gombra kattintva azonnal kezdhetnek. Természetesen a rendszer lehetővé teszi a menet közbeni megállás nélküli programváltoztatást is.

Pecor EFX® 576i Elliptical Fitness Crosstrainer™ elliptikus tréner jellemzői

Vezeték nélküli

Az alacsony karbantartást igényű teljesen önellátó vezeték nélküli generátoros meghajtás lehetővé teszi, hogy az edzőgépet a térben bárhová elhelyezhessük.

Opcionálisan elektromos tápegységgel is felszerelhető.

EFX® mozgásk

A szabadalmaztatott EFX mozgás sima, folyamatos, természetes mozgást bízosít a legkisebb sebesség mellett is.

CrossRamp® technológia

A Precor szabadalmaztatott, állítható CrossRamp® technológiájával , a dőlésszög állításával megváltoztathatja a láb elliptikus útjának magasságát. A Variable Stride Geometry ™ lehetővé teszi, hogy egy adott izomcsoportot vagy az alsó test összes izomcsoportját terheljük.

Széles lépésköz tartomány

Az 576i tréner 54 cm-től 62cm-ig állítható lépésközzel rendelkezik, hogy felhasználók szabadon választhasson, hogy mely izomcsoportjait szeretné terhelni.

Személyes ventilátor

A Freemotion CoolAire ™ edzőventilátora a konzolba beépítve találhat. Vezérlése tökéletesen megegyezik egy autóba épített ventillátoréval, segít a legerősebb edzés közben is a megfelelő hőérzet biztosításában.

Beépített szállítókerekek

Az otthoni használatra is tervezett ellipszis tréner könnyedén mozog szobáról szobára kényelmes a beépített szállítókerekekkel.

Kijelző

Nagy LED-kijelző, teljesen integrált szórakoztatási lehetőségekkel és integrált Cardio Theatre® kialakítással.

Szívritmus-monitorozás

A könnyen kezelhető fogantyú-érzékelők és a telemetria az edzés során figyeli a pulzusszámot, segítve a felhasználókat abban, hogy könnyen a kívánt aerob edzési zónában maradjanak és optimalizálják akár a zsírégetést akár a a kardiófitnesz teljesítmény növelését. Smart Rate® -tel rendelkezik. Kompatibilis Polar® vezeték nélküli mellkasi hevederrel.

Ha csak kicsit is bizonytalan bátran forduljon hozzák tanácsért.

25 éves tapasztalatunkkal állunk a rendelkezésére.

Gép tulajdonságai
Pohártaró(k) Kulacstartó
Markolat Ergonomikus markolat
Áttétel Nincs adat
Láb pedálok Polipropilén műanyag
Csigák Kettős poliuretán kerekek túlméretezett tengely- és tömített csapágyakkal, javított tömítésekkel a precíziós extrudált alumínium sínre csúsznak a felhasználó súlyának a hatékonyság érdekében történő elosztására, ami hihetetlenül sima érzést biztosít.
Hajtás A tartós, 6 fázisú generátorrendszer nem rendelkezik érintkező részekkel, csökkenti a súrlódást és a kopást, és 20 szintet biztosít az egyenletes ellenállású edzéshez.
Lépéshossz 54 - 63 cm
Szállító kerekek Igen
Konzol tulajdonságok
Kijelző típusa Nagy LED kijelző
Kijelző nyelve(i) Angol, Holland, Német, Spanyol, Francia, Portugál, Olasz, Orosz
Beépített programok 4. manuális, Változatosság: 1 Cross Country, 2 Gluteal, 1 Custom 1 Súlycsökkenés 2 Intervallumok: Standard intervallum és teljes test intervallum 1 Pulzusszám szabályozás: Basic 5 Performance: Hill Climb, Fitness Test, 3 Cross Training
Programok száma 14
Elektronikus visszajelzések Teljes százalék, átlagos pulzusszám, átlagsebesség, kalória, óránkénti kalória, percenkénti kalória, CrossRamp® lejtés, cél, távolság, pulzusszám, nyelv, maximális pulzusszám, METS, profil, ellenállási szintek, szegmensidő, SmartRate®, Sebesség, Strides per perc, Cél szívfrekvencia, Idő, eltelt idő, Szívritmus-idő, Megmaradt idő, Összes lépés, Egységek, Watts, Edzés összegzése
Mozgás kontroll Kiváló stabilitás és mozgásszabadság minden méretben.
Maximális edzés idő 240 perc
Pihenő idő 30 másodperc
Hálózati lehetőségek
CSAFE előkészítés Igen
WiFi követelmények Nem
Szórakoztatás
Opcionális felszereltség Personal Viewing System (PVS), iPod® / iPhone® kompatibilis, Entertainment Cap / Wireless Receiver
Gép méretei és súlya
Gép súlya 153 kg
Gép méretei H x Sz X M 203 x 81 x 173 cm
Szállítási méretek és súly
Szállítási súly 170 kg
Szállítási hossz H x Sz x M 220 x 90 x 185 cm
Gép specifikáció
Felhasználó maximális súlya 159 kg
Kezdő fellépési magasság 20 cm
Elektromos igények
Nemzetközi Generátoros
Garancia (nemzetközi)
Keret 6 hónap
Alkatrészek 6 hónap

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

Hasonló termék(ek)

Címkék:

Precor

,

Kardió gép

,

Elliptikus tréner

,

Arc Tréner

,

Otthoni

,

Edzőtermi

,

Új

,

Felújított