Rendezés

Keresés pontosítása


Kézisúlyzó, Súlytárcsa, Kettlebell, Súlyzórúd, Forgós fogantyú, súlytartó állvány

Súlyzók

A Flex tárcsák, súlyzók, rudak és kiegészítők a legmagasabb minőségi és design elvárásoknak megfelelően készültek. Egy új minőségi kategóriát szeretnénk megteremteni. Ehhez szolgál segítségül a gyártó üzemünk, ahol a világ legmagasabb kategóriáját képviselő Hammer Strength és Ziva márkákkal egy gyártósoron készülnek termékeink. .

A legmagasabb minőségi kategóriát biztosítják a felhasznált anyagok és a mellékelt képeken látható általunk használt nagyobb gumi anyagvastagság. Ez nagyobb tompítást, nagyobb tartósságot tesz lehetővé. Nem véletlen, hogy a piac leggyakrabban kínált "kormány alakú" tárcsáihoz képest 50%-al nagyobb a felhasznált gumi mennyiség, jobb a gumi minőség, háromszoros az élettartam. Bár a Flex termékek 50%-al magasabb költséget jelentenek cégünk részére, ennek ellenére áraink hasonlóak a gyengébb minőségű termékekéhez.

Kimagasló minőségű Urethan (polyurethan) anyagból készült másik termék skálánk az elérhető legmagasabb minőséget biztosítja. A polyurethan egy nagyon kemény, de mégis rugalmas anyag. Nagy tartósságot ad, saját eredeti tónusában kopik. Tartóssága 3-4-szerese a gumi súlyzókénak, tárcsáknak. Színes betétje, de mégis klasszikus, tetszetős megjelenése szép díszévé teszi a fitnesztermeknek. Aki a legszebb és legtartósabb terméket keresi az csakis urethan eszközt vásároljon. Az urethan eszközökre megszabott áraink világviszonylatban is verhetetlenek.

Súlytárcsák

További előnyt jelent, hogy a Flex termékeken nem tapasztalható a tárcsák középső fém perselyének kilazulása, kiesése. Tárcsáink évek múlva is szépek és egészségesek. Kézi súlyzóink csúszásmentes markolattal lettek kialakítva, mind a hexa mind a henger formájú eszközök nagy pontossággal, precíz kialakítással és megbízható anyagminőséggel rendelkeznek.

Súlyzórudak

A súlyzórudak esetében cégünk kihagyta a piacon leggyakrabban kínált kis teherbírású rudakat, a mi alap olimpiai rúdjaink 360kg teherbírással rendelkeznek, a komolyabb verseny rúd pedig 680kg teherbírással. Az Eleiko márkával megegyező világbajnoki minőséget pedig fél áron kínáljuk a top versenyzőknek

Akár versenyző vagy akár amatőr, a minőség, a nagyobb teherbírás a jobb befektetést és a felhasználók nagyobb elégedettségét biztosítja. Hiányolják az 50kg feletti kézisúlyzót? A Flex olimpiai egykezes rúd egyszerű megoldást kínál. Az olimpiai tárcsákból tegyünk fel akár 120kg-ot erre az egészen rövid olimpiai rúdra és máris megoldottuk a problémát.

Kettlebell

A népszerű Kettlebell kategória szintén egyedi megoldásokat kínál. A Flex kettlebell-ek a legmagasabb kategóriát képviselik. A leggyakrabban elérhető vas kettlebell-ek helyett, króm fogantyúval és vastag gumiréteggel védett testtel jelenik meg. Fogantyúja kétszeres króm réteggel borított, így nem rozsdásodik át. Testét 4mm vastag gumi védelem teszi tartóssá, talajhoz ütődését halkabbá.

Ha csak kicsit is bizonytalan bátran forduljon hozzák tanácsért.

25 éves tapasztalatunkkal állunk a rendelkezésére.