Kardió gépek, erősítő gépek, edzőgépek szervizelése

25 évvel ezelőtt elsőként kezdtük a fitneszgépek és a fitnesz kardió gépek szervizelését. Ezen időtartam alatt rengeteg tapasztalatot szereztünk a világ legelterjedtebb professzionális fitnesz berendezéseket gyártók (Life Fitness, Precor, Hammer Strength, Cybex, Matrix és FreeMotion.) termékeinek javításában:Ezért bátran kijelenthetjük, hogy ma Magyarországon A Life Fitness Kft. rendelkezik a legnagyobb szervizháttérrel és tudással. s

Régi vagy új futópadok, -elliptikus trénerek, -ülő és háttámlás kerékpárok, -lépcsőzők, -taposók, -vibrációs gépek, -evezőgépek, -ergométerek, -zsinóros és -lapsúlyos erősítőgépek, -edzőpadok, -állványok, -kiegészítők, stb szervizelését megkötések nélkül vállaljuk.

Kiemelt szervizszolgáltatás akár 24 órán belül!

Megbízható, gyorsszervizt szeretne? Nem szeretné ha gépei napokig állnának? Hívjon minket!

Tudjuk, hogy a meghibásodott berendezés nem termel Önnek bevételt, ezért legnagyobb tapasztalattal rendelkező szerelőcsapatunk akár 24 órán belül megkezdi a meghibásodott berendezés javítását, függetlenül attól, hogy az Ön edzőterme hol található Magyarországon.

A berendezések 90%-át a helyszínen megjavítjuk. Ha a helyszíni javítás nem megoldható a hibás berendezést telephelyünkre szállítjuk, majd ott elvégezzük a szükséges javítást. A javított gépeket teszteljük, majd visszaszállítjuk az Ön edzőtermébe. Amennyiben a hibás berendezés javítása az alkatrész beszerzés miatt túl sokáig tartana igény esetén egy másik hasonló edzőgépet biztosítunk a javítás idejére.

Karbantartási szerződés

Bízunk benne, hogy az Ön edzőgépei tökéletesen működnék, de miden berendezésnek szüksége van profi ellenőrzésre. Javasoljuk, hogy minden telephelyen évente legalább egy professzionális karbantartás végezzenek a lehetséges problémák megelőzése érdekében.

Ha megelőző karbantartás szeretne kéjük lépjen kapcsolatba velünk, hogy árajánlatot küldhessünk Önöknek.

Magyarország legnagyobb alkatrész készlete

A gépek javításához szükséges legtöbb alkatrész megtalálható raktárunkban, mivel Magyarország legnagyobb alkatrész raktárkészletével rendelkezünk, de előfordulhat, hogy egy-egy hiányzó, ritka alkatrész tengerentúlról történő berendelése sok időt igényel. Ekkor az elhúzódó javítások okozta kellemetlenségek elkerülése érdekében pótalkatrészt, esetleg csere berendezést tudunk felajánlani ügyfeleink segítésére.

Szerviz szolgáltatásaink

Fitneszgép szerviz

Állapotfelmérés

Teljes körű fitneszgép felújítás

Hibamegelőzés, szaktanácsadás

24 órás szerviz szolgáltatás

Általános havi gép karbantartás

Géptakarítás, olajozás

Alkatrész beszerzés, értékesítés

Hosszú távú szervizszerződés

25 éves tapasztalatunkkal állunk a rendelkezésére.

Ha kérdése van ne habozzon! Lépjen kapcsolatba velünk!