Rendezés
Összehasonlítás (0)
Tételek: 1 - 24 / 48 (2 oldal)
wrench

1,206,500-,Ft
0 (0)
Tételek: 1 - 24 / 48 (2 oldal)

Keretek

A keretek a fitnesztermek nélkülözhetetlen gépei. Egyetlen kereten akár 100 különböző gyakorlat végezhető. Kínálatunkban a legjobb eszközök találhatóak meg Flex, Hammer Strength, Cybex, Precor, Technogym, Matrix márkákból./p>

A Half Rack (fél keret) kiválóan alkalmas nagy szabadságot nyújtó szabad guggolásokhoz, felhúzásokhoz, lökéshez és tulajdonképpen minden egyéb rúddal végezhető gyakorlathoz. Haladóknak ajánlott elsősorban, mivel a keret egyik irányban nyitott, arrafelé nem véd a súly mozgásától.

A Power Rack (erőkeret) nagyobb biztonságot kínál, mivel a keret határoló oszlopai körbe védik a felhasználót. Esetleges megcsúszás esetén a leeső rúd alulról és első-hátsó oldalról is keretezve adja a teljes biztonságot a felhasználónak. Középhaladóknak, haladóknak ajánlott.

A Smith Keretek adják a legnagyobb biztonságot, mivel két beépített rúdon mozog a súly, így nem tudjuk a keretből kiejteni azt. Bár a legnagyobb biztonságot kínálja, cserébe a legkisebb szabadságot adja a mozgásunkhoz, így a kezdők, szállodai felhasználók, személyi edzők használják első sorban.

A keretek vizsgálatakor nem csupán a felhasznált anyag vastagsága, tartóssága a meghatározó, de fontos az anyag minősége, a festés rétegzettsége, a használt rudak minősége is. Vizsgáljuk meg, hogy kínál-e a kiválasztott keret külső elemek (TRX, gumi kötél, battle rope,) rögzítéséhez szolgáló kis konzolokat.

A profi keretek olyan súllyal bírnak, hogy többnyire nem szükséges a talajhoz rögzítésük, bár ehhez szolgáló talplemez lyukkal rendelkeznek, így a tulajdonos teljes biztonsága érdekében a talajhoz rögzítheti azt.

Ha csak kicsit is bizonytalan bátran forduljon hozzák tanácsért.

25 éves tapasztalatunkkal állunk a rendelkezésére.