Rendezés
Összehasonlítás (0)
Tételek: 1 - 24 / 35 (2 oldal)
Tételek: 1 - 24 / 35 (2 oldal)

Multifunkciós edzőgépek

A modern erősítő gépcsaládokból a legjobbak külön sorozatot hoztak létre a kis hellyel rendelkező fitneszek, otthoni és szállodai felhasználók részére. Ezek az egy gépen több gyakorlatot kivitelezni képes többfunkciós gépek.

Érdemes megvizsgálni ezeken az egyes gyakorlatok helyes kivitelezését, a megfelelő induló és érkező pozíciókat. Nem mindegyik a kategóriához tartozó gép ad kielégítő technikai megoldást. A modern lapsúlyos gépek külön karos (uni lateral), összetartó (iso-lateral) mozgással, nyomó mozdulatokhoz szélesebb, húzó mozdulatokhoz kisebb átmérőjű fogantyúkkal rendelkeznek.

Mindegyik rendelkezik saját információs táblával, ami bemutatja a gyakorlatvégzést.

Mindegyiknek van előnye és hátránya, nem véletlen, hogy az edzés minőséget a zászlajukra tűző termek általában vegyesen válogatnak ezekből.

Flex, Hammer Strength, Life Fitness, Cybex, Precor, Technogym, Matrix márkákból választva megtapasztalhatjuk, hogy jobb az ülések, háttámlák minősége, erősebbek a felhasznált csapágyak, jobb minőségű a gumi fogás, a festés minősége és a zsinórok tartóssága

A gépeken vannak olyan erőátviteli pontok, amelyek összekötését hevederrel ideális megoldani, más helyeken zsinórral, az ideális erőátvitel érdekében. ezeknek a technikai paramétereknek kevés gépcsalád felel meg, de a magas minőségű tervezettség és kivitelezettség a felhasználók érdekeit képviselik.

Az évekig használt rossz minőségű erősítőgép nem védi egészségünket, hanem roncsolja ízületeinket, megkeseríthetik idősebb kori életminőségünket.

Ha csak kicsit is bizonytalan bátran forduljon hozzák tanácsért.

25 éves tapasztalatunkkal állunk a rendelkezésére.