Rendezés
Összehasonlítás (0)
Tételek: 1 - 15 / 15 (1 oldal)
Tételek: 1 - 15 / 15 (1 oldal)

Gumi és uretán súlytárcsa, gumi bumper tárcsa

A Flex tárcsák, súlyzók, rudak és kiegészítők a legmagasabb minőségi és dizájn elvárásoknak megfelelően készültek. Egy új minőségi kategóriát szeretnénk megteremteni. Ehhez szolgál segítségül a gyártó üzemünk, ahol a világ legmagasabb kategóriáját képviselő Hammer Strength és Ziva márkákkal egy gyártósoron készülnek termékeink.

A legmagasabb minőségi kategóriát biztosítják a felhasznált anyagok és az általunk használt nagyobb gumi anyagvastagság. Ez nagyobb tompítást, nagyobb tartósságot tesz lehetővé. Nem véletlen, hogy a piac leggyakrabban kínált "kormány alakú" tárcsáihoz képest 50%-al nagyobb a felhasznált gumi mennyiség, jobb a gumi minőség, háromszoros az élettartam. Bár a Flex termékek 50%-al magasabb költséget jelentenek cégünk részére, ennek ellenére áraink hasonlóak a gyengébb minőségű termékekéhez. .

Kimagasló minőségű Uretán (poliuretán) anyagból készült másik termék skálánk az elérhető legmagasabb minőséget biztosítja. A poliuretán egy nagyon kemény, de mégis rugalmas anyag. Nagy tartósságot ad, saját eredeti tónusában kopik. Tartóssága 3-4-szerese a gumi súlyzókénak, tárcsáknak. Színes betétje, de mégis klasszikus, tetszetős megjelenése szép díszévé teszi a fitnesztermeknek. Aki a legszebb és legtartósabb terméket keresi az csakis urethan eszközt vásároljon. Az uretán eszközökre megszabott áraink világviszonylatban is verhetetlenek.

További előnyt jelent, hogy a Flex termékeken nem tapasztalható a tárcsák középső fém perselyének kilazulása, kiesése. Tárcsáink évek múlva is szépek és egészségesek.

Ha csak kicsit is bizonytalan bátran forduljon hozzák tanácsért.

25 éves tapasztalatunkkal állunk a rendelkezésére.