Rendezés
Összehasonlítás (0)
Tételek: 1 - 13 / 13 (1 oldal)
Tételek: 1 - 13 / 13 (1 oldal)

Lépcsőzőgép, taposógép, stepper gép

A taposógép minden szem számára egy nagyon egyszerű fitness gép, amely az egyszerűsége ellenére egy profi kardiógép, ideális a láb és farizom erősítéséhez és kitűnő eszköz a kardiovaszkuláris edzéshez. A lábtartók egymástól független mozgása ideális az egyensúly és koordináció fejlesztéséhez.

A stepper fitness már a minimális edzés hatására is aktivizálja és erősíti a test legnagyobb izomcsoportját. A comb, a vádli, a fenék formálásának, edzésének egy kiváló eszköze, mely lépésről lépésre használja láb teljes mozgástartományát, aktívan használva az alsótest izmait. Ez a felhasználó saját súlyával plusz a különféle ellenállási szintekkel végzett edzés elősegíti a „sovány” izomszövet létrehozását és erősíti a csont szerkezetét.

A Matrix, Life Fitness, Precor és Technogym lépcsőzők nemcsak az edzőtermi használatra hanem otthonra is tökéletesen megfelelnek.

A taposógép hatása

A lépcsőzés gyorsan növeli a pulzusszámot és beindítja a szív és érrendszer működését felgyorsítva az aktív izmok oxigénbevitelét is. A terhelés szintjétől függetlenül a taposógép edzés egy hatékony kettő az egyben edzés.

A lépcsőzőgép előnyei

Az ismétlődő lépésmozgás segíti az alsó test tonizálását, miközben egyidejűleg működteti az izmait. A lépcsőző gép sebességének változtatásával tetszés szerint végezhet, akár alacsony intenzitású egyensúlyi kardió, akár nagy intenzitású intervallumi edzést. A taposógép minden fitnesz szinten kiválóan használható, hogy növelje pulzusát, javítsa a szív-érrendszeri kitartást és az állóképességét.

Taposógép kalória (kcal) felhasználása

A harvard Health Publications szerint egy 84 kg férfi 30 perces mérsékelt lépcsőmászással 266 kcal kalóriát éget el.

A lépcsőzőgépek helyes használata

A profi lépcsőzőgép vagy lépcsőjárógép használatakor nagyon kell figyelni a megfelelő testtartásra és a megfelelő térdszögre..

A fenék edzésnél különösen figyelni kell a térdeink emelkedésére, és 90%-os szögnél nagyobb szögben nem szabad hajlítani a térdet. Ne kapaszkodjunk a lépcsőző gép fogantyújába, ezáltal kevés támogatást nyújtva a test felső részének. Így az edzés sokkal intenzívebb lesz és sokkal több kalóriát égetünk. Edzés közben ne dőljünk hátra mert az csökkenti a farizom erősödését.

Ne végezze nagy térdszöggel a gyakorlatot, mert rendkívül ártalmas lehet.

Taposógép vélemények

Lépcsőző gépek

Értékelés:

Hatékonyság: 10/7

Funkcionalitás: 10/8

Ízületi védelem: 10/6

Lépcsőjáró gépek

Értékelés:

Hatékonyság: 10/9

Funkcionalitás: 10/8

Ízületi védelem: 10/4

Akciós felújított, használt lépcsőzőgépek, taposógépek, stepper gépek

Az eladó használt taposógép, lépcsőjárógép mindig felújítva kerül forgalomba. A felújítás során a a taposógép minden fontos alkatrészét kicseréljük, a stepper gépet szinte új állapotba hozzuk és így a taposógép ár az eredeti ár 30 – 50 százaléka lesz.

Ezzel megpróbálunk lehetőséget teremteni, a nagy teljesítményű profi stepper otthoni felhasználására.

Ha csak kicsit is bizonytalan bátran forduljon hozzák tanácsért.

25 éves tapasztalatunkkal állunk a rendelkezésére.