Rendezés
Összehasonlítás (0)
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)

Lépcsőzőgép vagy lépcsőjárógép vagy lépcsőmászógép vagy taposógép

A lépcsőzőgépek minden szem számára egy nagyon egyszerű gépnek látszanak, de az egyszerűsége ellenére a professzionális taposógép, ideális a láb és farizom erősítéséhez és kitűnő eszköz a kardiovaszkuláris edzéshez. A lábtartók egymástól független mozgása ideális az egyensúly és koordináció fejlesztéséhez.

A lépcsőgép már a minimális edzés hatására is aktivizálja és erősíti a test legnagyobb izomcsoportját. A comb, a vádli, a fenék formálásának, edzésének egy kiváló eszköze, mely lépésről lépésre használja láb teljes mozgástartományát, aktívan használva az alsótest izmait. Ez a felhasználó saját súlyával plusz a különféle ellenállási szintekkel végzett edzés elősegíti a „sovány” izomszövet létrehozását és erősíti a csont szerkezetét.

A lépcsőzés gyorsan növeli a pulzusszámot és beindítja a szív és érrendszer működését felgyorsítva az aktív izmok oxigénbevitelét is. A terhelés szintjétől függetlenül a lépcsőzés egy hatékony kettő az egyben edzés.

Az ismétlődő lépésmozgás segíti az alsó test tonizálását, miközben egyidejűleg működteti az izmait. A lépcsőző sebességének változtatásával tetszés szerint végezhet, akár alacsony intenzitású egyensúlyi kardió, akár nagy intenzitású intervallumi edzést. A taposógép minden fitnesz szinten kiválóan használható, hogy növelje pulzusát, javítsa a szív-érrendszeri kitartást és az állóképességét.

A Harvard Helath Publications szerint egy 84 kg férfi 30 perces mérsékelt lépcsőmászással 266 kcal kalóriát éget el.

Jó tanácsok:

A lépcsőzőgép vagy lépcsőmászógép használatakor nagyon kell figyelni a helyes testtartásra és a megfelelő térdszögre.

A fenék edzésnél különösen figyelni kell a térdeink emelkedésére, és 90%-os szögnél nagyobb szögben nem szabad hajlítani a térdet. Ne kapaszkodjunk a lépcsőző fogantyújába, ezáltal kevés támogatást nyújtva a test felső részének. Így az edzés sokkal intenzívebb lesz és sokkal több kalóriát égetünk. Edzés közben ne dőljünk hátra mert az csökkenti a farizom erősödését.

Ne végezd nagy térdszöggel a gyakorlatot, mert rendkívül ártalmas lehet.

Lépcsőzőgép

Értékelés:

Hatékonyság: 10/7

Funkcionalitás: 10/8

Ízületi védelem: 10/6

Lépcsőjárógép

Értékelés:

Hatékonyság: 10/9

Funkcionalitás: 10/8

Ízületi védelem: 10/4

Használt, felújított lépcsőzőgép, lépcsőmászógép

Cégünk által forgalmazott használt lépcsőzőgép lépcsőmászógép, lépcsőjárógép ,taposógép mindig felújítva kerül eladásra. A felújítás során a lépcsőzőkön minden fontos alkatrészt kicserélünk, a gépet szinte új állapotba hozzuk és az eredeti ár 30 – 50 százalékáért értékesítjük.

Ezzel megpróbálunk lehetőséget teremteni, a nagy teljesítményű professzionális lépcszőzőgépek otthoni felhasználására.

Ha csak kicsit is bizonytalan bátran forduljon hozzák tanácsért.

25 éves tapasztalatunkkal állunk a rendelkezésére.