Rendezés
Összehasonlítás (0)
Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)
Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)

Vibrációs edzőgépek,vibrációs trénerek

A kardióedzőgépek legkevésbé elterjedt géptípusai a vibrációs alakformáló trénerek, edzőgépek, amely akár edzőtermi akár otthoni felhasználásra is tökéletesek. A vibrációs vagy „vibro” trénerek könnyű, kíméletes teljes test edzést biztosítanak amelynek során a vibrációs tréner rezgések segítségével formálja a testet.

A professzionális vibrációs trénerek a kettős motorjuk segítségével három dimenzióban mozgatják az edzőgép platóját (fel-le, jobbra-balra, előre-hátra). A megfelelő hullámhosszon a gép által kibocsátott harmonikus vibráció a megfeszített izmainkban elnyelődik, mivel a rezgés az izmokat természetes reflexív összehúzódásra készteti, ezáltal az izomrostok nagy része működésbe lép. Amikor ezek a rostok fáradnak, nem tudnak tökéletes „munkát„ végezni, akkor újabbak lépnek a helyükbe. Összehasonlításként, míg egy szokásos erőgépes edzés során az izomrostjainknak csak 50-60 % vesz részt a munkában addig a 3D-s vibrációs tréner esetében ez akár 80-90 % is lehet.

A vibrációs tréning edzések serkentik az agysejtek oxigén ellátását, segítenek a tompultság és a fáradtság érzetének feloldásában és a stressz csökkentésében.

A vibrációs edzések segítik a rehabilitációs kezeléseket, hiszen a nehezen vagy egyáltalán nem mozgatható végtagjainkat, izmainkat is megmozgatja. Ugyancsak fontos szerepe lehet a szülés utáni meggyengült, megnyúlt medencén tapadó izmok rehabilitációjában is.

Értékelés:

Hatékonyság: 10/10

Funkcionalitás: 10/10

Ízületi védelem: 10/10

Mi a különbség a Power Plate, és a Flabélos között?

Az olcsóbb Flabélos típusú edzőgépek csak vízszintes két dimenziós mozgásra, gyors billegésekre képesek. Általában mozgásszegény életmódot folytatók használják akik az „edzések” hatására testükön esztétikai javulást érhetnek el.

A Power Plate professzionális vibrációs alakformáló tréner három dimenziós, modulált rezgéseivel nem csak keményen megdolgoztatja a testet, hanem a jobbról-balra és az elölről-hátulra történő elmozdulás egyben javítja a koordinációnkat és az egyensúlyi stabilitásunkat. Egyéb súlyzós gyakorlattokkal kiegészítve már nagyon hatékony, minden igényt kielégítő edzésben lehet részünk..

Jó tanács

A vibrációs gépekre egyrészt csak behajlított térddel és bokával szabad ráállni.

Mindenképpen tájékozódjon a vibrációs edzés előtt, hogy milyen megbetegedések illetve panaszok esetén nem szabad használni ezeket az edzőgépeket.

Használt, felújított vibrációs tréner

Az általunk forgalmazott használt vibrációs edzőgépeket mindig felújítva kínáljuk eladásra. A felújítás során a futógépen minden fontos alkatrészt kicserélünk, a gépet szinte új állapotba hozzuk és az eredeti ár 30 – 50 százalékáért értékesítjük..

Ezzel megpróbálunk lehetőséget teremteni, a nagy teljesítményű professzionális vibrációs trénerek otthoni felhasználására.

Ha csak kicsit is bizonytalan bátran forduljon hozzák tanácsért.

25 éves tapasztalatunkkal állunk a rendelkezésére.