Rendezés
Összehasonlítás (0)
Tételek: 1 - 9 / 9 (1 oldal)
Tételek: 1 - 9 / 9 (1 oldal)

Adaptive Motion Trainer (AMT) vagy Elliptical Fitness Crosstrainer (EFX) vagy Ascent Trainer

A Precor 2007-ben jelentkezett először egy különleges kardióedzőgéppel az Adaptive Motion Trainer-rel rövidítve AMT -vel. Azóta a Precor AMT sorozatának 6 különböző modelljét fejlesztették ki. Az utolsó nagy tervezési és funkcionalitási frissítés 2012-ben volt, amikor bevezették az Open Stride technológiát.

Az Adaptive Motion Trainer® (AMT® ) a Precor Incorporated bejegyzett védjegye.

Értékelés:

Hatékonyság: 10/10

Funkcionalitás: 10/9

Ízületi védelem: 10/9

Mi az az Adaptive Motion Trainer??

Az AMT legfőképpen abban különbözik az elliptikus trénertől, hogy a lépéshossz és a dőlésszög megváltoztatása mellett lehetőséget teremt a lépés magasságának a megváltoztatására is. Ezért ezt a kardióedzőgépet tekinthetjük egy futópad és egy lépcsőző kombinációjának is. Az AMT automatikusan igazodik a felhasználó szándékához. Ha a felhasználó növeli a lépés magasságát (pedálmagasság) akkor egyre jobban közelít a lépcsőzéshez, amikor csökkenti a lépése magasságát és egyben rövid lépéshosszúságot használ, akkor a gyaloglást, középső lépéshosszal a kocogást és hosszú lépéshosszal a futás szimulálja.

Az AMT gépeken általában 0 - 92 cm közötti lépéshossz intervallumot és 15 – 20 cm közötti lépésmagasság állítást biztosítanak.

A Precor az Adaptive Motion Trainer fejlesztésével megvalósította, hogy nem kell az ellipszis tréner beállítani, hanem az automatikusan alkalmazkodik a felhasználóhoz. Ha hirtelen hegyet mászna vagy sprintelni lenne kedve az OpenStride technológia azonnal alkalmazkodik Önhöz.

Mi a különbség Adaptive Motion Trainer (AMT) az Elliptical Fitness Crosstrainer (EFX) és az Ascent Trainer között?

A klasszikus ellipszis tréner csak a lépéshossz megváltoztatást engedi, a fejlettebb elliptikus trénerek mint például a Precor EFX sorozata vagy a Matrix Ascent trénerei már lehetővé teszi a dőlésszög megváltoztatását is, addig csak a Precor AMT edzőgépeinél lehet egyszerre megváltoztatni a lépéshosszot, a dőlésszöget és a lépés magasságát. Ez egyszerűen fogalmazva azt jelenti, hogy a hagyományos és az állítható dőlésszögű ellipszis trénerek állandó ellipszis íven mozognak, addig az AMT trénerek változó ellipszis íven mozognak.

A Precor ATM maximális ellenállási szintje 375 W, míg az EFX tréner akár 720 Watt teljesítményt is elérhet. Ez azt jelenti, hogy az AMT trénerrel kemény kardió edzést végezhet, de erős kardióedzést nem.

Az Arc tréner széles, nagy (61 cm) lépő felülete és hosszú karja biztosítja, hogy minden anatómiai mérettel rendelkező ember megtalálja a saját tökéletes pozícióját a kényelmes edzéshez.

Azonos oldali kar és láb mozgása (SSF) biztosítja, hogy ne jöhessen létre függőleges, vagy vízszintes rotáció a csípőben, valamint a kar és a láb együttmozgása biztosítja az optimális testtartás megtartását az edzés időtartama alatt, így megakadályozva a hátizom fáradását.

Használt, felújított AMT trénerek

Az általunk forgalmazott használt AMT trénert mindig felújítva kínáljuk eladásra. A felújítás során minden fontos kopó alkatrészt kicserélünk, a kardiógépet szinte új állapotba hozzuk és az eredeti ár 30 – 50 százalékáért értékesítjük.

Ezzel megpróbálunk lehetőséget teremteni, a nagy teljesítményű professzionális Arc Trainer-ek otthoni felhasználására.

Ha csak kicsit is bizonytalan bátran forduljon hozzák tanácsért.

25 éves tapasztalatunkkal állunk a rendelkezésére.