Szolgáltatások

Edzőtermi és otthoni erősítőgépek, edzőgépek szállítása és telepítése

Nagy gyakorlattal rendelkezünk az edzőtermi felszerelések logisztikai megszervezésében és telepítésében, legyen szó akár edzőtermekről, fitneszklubbokról vagy szállodákról.

Sok éves installációs tapasztalattal rendelkezünk a legnagyobb fitneszgépgyártók mint a Precor, Matrix, Cybex, Life Fitness különféle termékeinek mint például elliptikus trénerek, futópadok, lépcsőzők, AMT-k, ARC trénerek, spinning és háttámlás kerékpárok, stb. telepítésében.

Ha az edzőteremben lévő régi berendezéseit ki kell cserélni, akkor ezeket a berendezéseket átvizsgáljuk, értékbecslést adunk és akár meg is vásároljuk a használt termékeket.

Ingyenes fitneszberendezés értékelés

Cégünk 25 éves tapasztalattal rendelkezik a használt edzőtermi berendezések piacán és ingyenes értékelést adhat Önnek (futópadok, elliptikus trénerek, ülő és háttámlás kerékpárok, lépcsőzők, taposók, vibrációs gépek, evezőgépek, ergométerek, zsinóros és lapsúlyos erősítőgépek, edzőpadok, állványok, kiegészítők, stb.) aktuális értékéről. Elsősorban olyan gyártók kereskedelmi minőségű berendezéseivel foglalkozunk, mint a Life Fitness, Precor, Hammer Strength, Cybex, Matrix és a FreeMotion.

A minél pontosabb értékbecsléshez szükségünk van a kérdésese berendezések fényképére, a modellszámra, a gyártó nevére és a berendezés állapotának leírására.

Ha csak vásárlót keres akkor is állunk rendelkezésére.

Miért érdemes nekünk értékesíteni a használt berendezését?.

1. Rugalmasak vagyunk a termékek elszállításának ütemezésében.

2. Versenyképes árat biztosítunk a használt berendezésekért.

3. Minimális szünet a szolgáltatásban, ha egyszerre oldjuk meg a régi berendezések elvitelélét és az új edzőgépek telepítését.

4. Garanciát vállalunk a szállítás és telepítés esetén történő estleges sérülésekre.

5. Tájékozódhat a referenciáinkról, hogy meggyőződjön szolgáltatásaink magas színvonaláról.

Ha csak kicsit is bizonytalan bátran forduljon hozzák tanácsért.

Kérjen tőlünk bármikor ingyenes értékbecslést!

Használt és felújított fitnesztermi erősítőgépek, edzőgépek funkcionális edzéses eszközök eladása

A forgalmazott edzőtermi professzionális berendezések a következők:

Kardió gépek – futópadok, ellipszis trénerek, fitnesz és spining kerékpárok, lépcsőzőgépek, taposógépek, hegymászógépek, Arc trénerek, evezőgépek, vibrációs edzőgépek, AMT trénerek.

Erősítő gépek – szabadsúlyos edzőgépek és edzőpadok, lapsúlyos és zsinóros edzőgépek, multifunkcionális edzőgépek, multifunkcionális tornyok, állványok és a hozzájuk tartozó kiegészítők, egy és kétkezes súlyzók, súlytárcsák, fogantyúk, súlyzórudak és súlytartó állványok.

Edzőtermi gép csomagok – előre összeállított kardió- és erősítőgép csomagok.

Funkcionális edzéseszközök – medicinlabdák, súlylabdák, kettlebbelek, battle rope, erősítőszalagok, pylo dobozok, TRX-ek, egyensúlyozó korongok, edző- és fitnesz szőnyegek, core trénerek, súlytartó és szőnyegállványok.

Edzőtermi gép csomagok – előre összeállított kardió- és erősítőgép csomagok.

Az általunk forgalmazott használt és felújított berendezések ismérvei:

Karbantartva és tisztítva - gépet először alaposan megtisztítjuk, majd a gyártó által ajánlott protokollnak megfelelően karbantartjuk, és ellenőrizzük, hogy tökéletesen működjön.

Felújítva – felülről lefelé, elölről és hátulról egyaránt megvizsgálva a gépet kic?seréljük a kopó alkatrészeket, a csapágyakat, motorokat, hevedereket, ha szükséges frissítjük a szoftvereket, hogy biztosítsuk az újszerű teljesítményt és a megbízható működést. Amennyiben szükséges a gép felültétet új pórszórással látjuk el.

Lásd: Mit jelent a felújítás?

Vásároljon felújított edzőgépeket a legjobb ár-érték arány elérése érdekében vagy újíttassa fel saját berendezéseit.

A Life Fitness Kft. segíthet Önnek az edzőtermi fitnesz felszerelések vásárlásában és szervizelésében.

Ha csak kicsit is bizonytalan bátran forduljon hozzák tanácsért.

Cégek és Magánszemélyek vásárlásának finanszírozása

A Fitness Life Kft. Magyarország legnagyobb fitneszfelszerelési szolgáltatója különböző pénzügyi intézményekkel kiépített szoros kapcsolatoknak és a saját tőkealapunknak köszönhetően ügyfeleinknek számára a lehető legjobb pénzügyi lehetőségeket biztosítjuk.

Legyen szó egyszerű hitelfelvételről, tartós bérletről vagy akár lízingről segítünk Önnek az optimális pénzügyi finanszírozás kialakításában.

Ha csak kicsit is bizonytalan bátran forduljon hozzák tanácsért.

Tervezés, szaktanácsadás.

A Fitness Life Kft. a fitneszfelszerelési szolgáltató piac legrégebb óta működő rendkívül megbízható szereplője. Az évek során felhalmozódott sokéves tapasztalatunk lehetővé teszi számunkra, hogy egyénre szabott különleges szolgáltatásokat nyújtsunk partnereinknek.

A személyre szabott szolgáltatásnak csak egyetlen feltétele van.

Lépjen kapcsolatba velünk.

A személyes találkozásunkon megbeszéljük az Ön elképzeléseit, igényeit. Minél jobban megértjük az Ön terveit annál jobb tanácsokkal szolgálhatunk Önnek.

A kezdeti megbeszélés után felméréseket végzünk és 3D-os látványterveket készítünk, amelyek lehetővé teszik az edzőterem egyértelmű és pontos elrendezését, valamint tartalmazza az egyes fitnesz szegmensek megoldásait is.

A tervek alapján segíthetünk Önnek a megfelelő üzleti modell kialakításában és a szükséges pénzügyi finanszírozás megtalálásában.

Az aláírt és testre-szabott edzőtermi kialakítást után a fitneszfelszereléseket az Ön számára legmegfelelőbb időben szállítjuk és telepítjük.

Nézze meg 3D-s terveinket valamint különböző referenciáinkat .

Alkatrész értékesítés

Az ország legnagyobb alkatrész raktárával rendelkezünk. Több száz alkatrészből és termékből álló meglévő raktárkészletünkből a rendelések nagyon nagy részét azonnal teljesíthetjük.

A különleges és ritka alkatrészeket a megrendelés megérkezése után azonnal megrendeljük és a lehető legrövidebb idő alatt szállítjuk akár Európából, akár a tengeren túlról.

Több száz termék (pl. futógépszőnyeg, futófelület, emelőmotor, speed szenzor, pulzusérzékelő markolat, speciális amerikai csavarok, vezetékek, akkumulátorok, kijelzők, műanyag burkolatok, stb) a legjobb áron csak nálunk található.

Akár 24 órán belüli szakszerviz

Megbízható, gyorsszervizt szeretne? Nem szeretné ha gépei napokig állnának? Hívjon minket!

Nem számít, hogy edzőterme hol van Magyarországon. Igény esetén a nagy legnagyobb tapasztalattal rendelkező szerelőcsapatunk akár 24 órán belül megkezdi a meghibásodott berendezés javítását.

Bízunk benne, hogy az Ön edzőgépei tökéletesen működnek, de miden berendezésnek szüksége van profi ellenőrzésre. Javasoljuk, hogy minden telephelyen évente legalább egy professzionális karbantartás végezzenek a lehetséges problémák megelőzése érdekében.

Ha megelőző karbantartás szeretne kéjük lépjen kapcsolatba velünk, hogy árajánlatot küldhessünk Önöknek.

Régi vagy új kardiógép, erősítőgép, edzőgép szervizelését megkötések nélkül vállaljuk.

Spinning kerékpár értékesítés, bérbe adása

Bizonytalan benne, hogy megtérülő lenne-e a csoportos spinning óra tartás?

Próbálja ki!

Vegye bérbe 3 hónapra spinning kerékpárjainkat, kezdje el bevezetni, majd a megszerzett tapasztalattok alapján eldöntheti, hogy meghosszabbítja-e a bérleti időszakot, vagy esetleg megvásárolja a spinning kerékpárparkot.

Legyen óvatos, legyen előrelátó, legyen, próbálkozzon a nálunk a bevezetéssel!

Spining kerékpárokat nem csak értékesítünk hanem bérbe is adunk.

Aerobik felszerelés értékesítés

A Fitness Life Kft-nél minden aerobik kiegészítő, eszköz megvásárolható. Amit nem talál meg honlapunkon az az Ön kérésére beszerezzük.

Reebok Step, Reebok Deck, Ressistance tube, Stability Ball, .stb, valamint a hozzávaló kiegészítők, alkatrészek nálunk megtalálhatók.

Lépjen kapcsolatba velünk és kérjen árajánlatot!