Rendezés
Összehasonlítás (0)
Tételek: 1 - 24 / 30 (2 oldal)
Tételek: 1 - 24 / 30 (2 oldal)

Fitnesz kerékpárok, ülő és háttámlás szobakerékpárok, spinning kerékpárok

A kerékpáros edzések a felhasználó alsó testének jelentenek hatékony, de mégsem túlterhelő igénybevételt. .Kiválóan megfelel az mind a kezdő fitneszezőknek és az amatőr otthoni felhasználóknak is.

Az általunk forgalmazott Cybex, Life Fitness és Precor nagyon magas színvonalú edzőtermi kerékpárok kiválóan alkalmazhatók az otthoni környezetben is.

Spinning kerékpár

Az „indoor cycling” vagy „Spinning” program a világ legismertebb beltéri kerékpáros edzésprogramja.

Az egyik legnagyszerűbb kardióedzés, amely fejleszti az állóképességet, segíti az ideális testsúly elérését, nem mellékesen pedig mentálisan is feltölt, igazi flow érzést biztosít a résztvevők számára. A spining az országúti kerékpározás edzéselméletét alapul vevő a fitnesztermekben is alkalmazható formára átdolgozott olyan csoportos óratípus, amely biztonságos, személyre szabható és alkalmazójának folyamatos fejlődési lehetőséget biztosít.

A spining óra nem azt jelenti, hogy a biciklin ülő embereknek egyszerre kell mozogniuk, s parancsszóra bonyolult, művészi színvonalú mutatványokat kell végrehajtaniuk adott koreográfia alapján. Bár sok ilyen ámulatba ejtő produkciót találunk az interneten, de ezeket ne keverjük össze a spining edzéssel, mert ez egy sport.

Van, ami látványos egy videóklipben, de a testedzés szempontjából semmilyen fejlesztő hatása nincs, csak a biciklizés közben végzett bonyolult mozgások tehelik és roncsolhatják az ízületeket.

Egy jól tervezett spining edzés alatt akár 7-800 kilókalóriát is elégethetünk

Kezdők figyelem! A kezdeteknél válasszunk puhább ülésfelületet.

Értékelés:

Hatékonyság: 10/9

Funkcionalitás: 10/9

Ízületi védelem: 10/7

Szobakerékpár, szobabicikli

A felső test, a törzs nyugalomban van, ezért kisebb a kari felhasználásunk, de a legjobb megoldás, ha túlsúllyal vagy hátfájással küzdünk.

Ebben az estben nem kímélni, hanem edzeni kell a hátat és próbáljuk a gerinc egyensúlyát helyreállítani.

A modern szobakerékpárok multimédiás eszközei lehetőséget adnak az edzés egyhangúságának feloldására, olvashatjuk kedvenc könyvünket vagy nézhetjük a legfrissebb sorozatot is.

Értékelés:

Hatékonyság: 10/7

Funkcionalitás: 10/8

Ízületi védelem: 10/8

Háttámlás szobakerékpár

A felsőtest, a törzs nyugalomban van, ezért kevesebb kalóriát égetünk mint az háttámla nélküli biciklivel, de ez a legjobb megoldás gerincműtét után vagy nagy túlsúly estén.

Kiválóan alkalmas ha nagyon alacsony kondícióval rendelkezőknek akik most kezdik el a komolyabb testedzést.

A szórakoztató multimédiás eszközök itt is a rendelkezésre állnak az egyhangúság feloldásához.

Értékelés:

Hatékonyság: 10/7

Funkcionalitás: 10/8

Ízületi védelem: 10/8

Ha csak kicsit is bizonytalan bátran forduljon hozzák tanácsért.

25 éves tapasztalatunkkal állunk a rendelkezésére.