Fitness Life Kft.

A Fitness Life Kft. 1999 óta lát el berendezésekkel fitnesztermeket. Ez idő alatt több tucat tornaterem, fitnesz és wellness-fitnesz klub létrehozásában vettünk részt.

A Fitness Life Kft. teljes körű megoldásokat kínál a világ legjobb minőségű fitnesz felszereléseivel (Concept2, Cybex, Flex, Freemoition, Hammers Strenght, Life Fitness, Matrix, Octane, Precor)

Cégünk rendelkezik technikusokkal, belső építészekkel és mérnökökkel. Csapatunk folytonos továbbképzésnek köszönhetően a legújabb trendeket vezetjük be a domíniumban, és kínáljuk partnereinknek.

Folyamatosan követjük a jövőbeni trendeket és figyelembe vesszük a tervezéseknél, de ugyanakkor nem hagyjuk figyelmen kívül a helyi sajátosságokat sem. Eddigi partnereink tapasztalatai azt mutatják, hogy szakmai hozzáállásunk meghozta jutalmát. Nemcsak tisztességes áron való minőségi berendezések vásárlása a fontos, ugyanilyen jelentőséggel bír a megfelelő működést elősegítő szaktanácsadás is. Sok közös sikert könyvelhetünk el partnereinkkel, a sok kezdeti nehézségek ellenére.

Referenciáink széles körű tökéletes megoldásokat kínálnak az otthoni fitnesztől egészen az ötcsillagos szállodák illetve luxus fitnesztermek berendezéséig. Képesek vagyunk megtervezni az ilyen jellegű létesítményeket, melyek egyediek, jövőorientáltak és ugyanakkor gazdaságosan működőképesek, mindezt Magyarország legprofesszionálisabb szakembereiből álló csapatunk segítségével.

25 éves tapasztalatunkkal állunk a rendelkezésére.

Tekintse meg referenciáinkat!

Ha kérdése van ne habozzon! Lépjen kapcsolatba velünk!