Rendezés
Összehasonlítás (0)
Tételek: 1 - 24 / 52 (3 oldal)
Tételek: 1 - 24 / 52 (3 oldal)

Zsinóros gépek

A kábeles gépek a legnagyobb szabadságot adják az erősítő gépek közül, hiszen a zsinórnak csupán egyetlen irányban van kötött pályája (a csiga irányába), a többi irányba szabadon mozgathatjuk. Ebből fakadóan a zsinóros gépen végezhető gyakorlatok hasonlítanak a leginkább a szabad súlyokkal végezhetőkhöz.

A legnagyobb pontossággal és személyre szabott, biológiai méreteinknek leginkább megfelelő edzést ezekkel a gépekkel végezhetjük. Éppen ez jelenti a hátrányukat is, hiszen nagyon kevesen értenek a pontos gyakorlati kivitelezéshez a maguk csinálta edzők, a helyi megmondók nem tudják a pontos kivitelezést, ezért inkább kerülik ezeket a gépeket. Ráadásul a gép kínálta mozgás sok szabadságfoka miatt kisebb súllyal tudjuk csak a gyakorlatokat végrehajtani, ez pedig "nem mutat jól" a feleslegesen nagy súlyokkal pózoló amatőröknek.

Az intelligens, nagy szakmai tudással rendelkező edzők ezeket a gépeket használják legszívesebben, hiszen kisebb ízületi terhelés mellett, a legpontosabban az ügyfelünkre szabva tudjuk a hagyományos gépekénél nagyobb hatékonyságot elérni.

Flex, Cybex, Hammer Strength, Life Fitness, Precor, Technogym, Matrix márkákból választva megtapasztalhatjuk, hogy jobb az ülések, háttámlák minősége, erősebbek a felhasznált csapágyak, jobb minőségű a gumi fogás, a festés minősége és a zsinórok tartóssága.

Ha csak kicsit is bizonytalan bátran forduljon hozzák tanácsért.

25 éves tapasztalatunkkal állunk a rendelkezésére.