Precor TRM 855 Treadmill futópad

(Felújított)
1,905,000-,Ft

Nettó ár: 1,500,000-,Ft

0
star (0 vélemény)
Használt kardió gép vagy fitness gép beszámítás! Kattintson ide, és kérjen ajánlatot!

  • Gyártók Precor
  • Cikkszám: Precor TRM 855 Treadmill
  • Elérhető: Raktáron

Árgarancia

Árgarancia

Máshol olcsóbban látta? Szóljon nekünk és vegye meg még olcsóbban!

Szállítás: 3-8 nap

Szállítás: 3-8 nap

Gyorsabb szállítást szeretne?

Szállítás és visszatérítés

Szállítás és visszatérítés

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

50.000 Ft. felett


A TRM 885 futópad a Precor futópadok egyik csúcspontja, amelyet kifejezetten a edzőtermek számára terveztek, és kiváló teljesítménnyel és hosszú élettartammal rendelkezik.

TRM 885 Experience™ sorozatú futógép a Precor egyik legkeresettebb futópadja.

A nagy igénybevételű környezetben való tartósságra épített futópad beépített lábtechnológiát az Integrated Footplant™ Technology (IFT) használja együttműködve a Ground Effects® (GFX) ütközés-ellenőrző rendszerrel, amely sima és természetes érzést biztosít a futás vagy a járás során.

Az érintőképernyős P80-as konzol az előre beállított edzések óriási választéka mellett a szórakoztató és hálózati lehetőségek széles skáláját is biztosítja, mint például a beépített digitális TV bemenet, a DAB rádiót vagy az USB bemenetet

z 500B futópad a Flex futópadok egyik csúcspontja, amelyet kifejezetten a edzőtermek számára terveztek, és kiváló teljesítménnyel és hosszú élettartammal rendelkezik.

A nagy igénybevételű környezetben való tartósságra épített futópad beépített lábtechnológiát használja együttműködve a ütközés-ellenőrző rendszerrel, amely sima és természetes érzést biztosít a futás vagy a járás során.


Precor TRM 885 futópad jellemzői

Megbízható, hatékony és könnyen karbantartható

A motoros hajtásrendszer javítja a teljesítményt, a hatékonyságot és a megbízhatóságot az újratervezett Power Factor korrekció, a jobb belső hűtés, a szélesebb működési tartomány, az egyedi bemeneti áram átlagolása révén, hogy pontosabban azonosítsa a futószalag cseréjét, és egy aktív állapotjelző lámpát „ActiveStatus Light” , amely figyelmezteti a futópad üzemállapotára.

Ground Effects® Impact Control rendszer

A Ground Effects® technológia segítségével létrehozott felület maximális stabilitást biztosít, de elég rugalmas ahhoz, hogy elnyelje a nagy ütésű mozgásokat.

A Precor szabadalmaztatott futópad fedélzete a hátsó szilárdságot növeli, így a szilárdság és az abszorpció megfelelő egyensúlyát biztosítja egy szilárd tolatás esetén, ami csökkenti az ízületek stresszt.

A Precor innovatív technológiája háromszög alakú lengéscsillapítót tartalmaz a fedélzet elején. Ez az egyedülálló tulajdonság fokozatosan elnyeli az ütést a felhasználó magassága és a súlya alapján, így mindig a futó igényeihez alkalmazkodik.

Integrated Footplant™ technológia

Az Integrated Footplant™ technológia újrafogalmazza a futópad kialakítását, hogy szinkronizálja a gépmozgásokat emberi mozgással.

berendezés szoftvere figyeli a sarokütéseket számát és ehhez állítja az övsebességet úgy, hogy a futópad felülete megegyezzen a kültéri futás előnyeivel. Ehhez a berendezés szoftver figyeli a sarokütéseket, és másodpercenként százszor kommunikál a berendezés hardverével, hogy beállítsa a motor sebességét a természetes lábsebességre, ezáltal a sima, természetes érzést okoz, ami fokozza az edzésélményt.

P80 konzol

Precor tervezési filozófiájával kialakított ("Elsősorban Fitnesz "), konzolt kifejezetten a mozgó felhasználókra tervezték.

Nincsenek zsúfolt képernyők vagy játékok, amelyek elvonnák a futó figyelmét az edzésről.

Az elegáns és tiszta kezelőfelület és az érintésvezérléssel történő egyszerű navigációi személyre-szabott lehetőségeket kínál a tökéletes edzéshez.

Szívritmus-monitorozás

A könnyen kezelhető fogantyú-érzékelők és a telemetria az edzés során figyeli a pulzusszámot, segítve a felhasználókat t abban, hogy könnyen a kívánt aerob edzési zónában maradjanak és optimalizálják akár a zsírégetést akár a a kardiófitnesz teljesítmény növelését.

Ha csak kicsit is bizonytalan bátran forduljon hozzák tanácsért.

25 éves tapasztalatunkkal állunk a rendelkezésére.Gép tulajdonságai
Pohártaró(k) Dupla kulacstartó
Fútófelület deszka Fordítható Deck
Meghajtó motor Az IFT-Drive vezérlő egy új, nagy hatékonyságú, 4 LE váltóáramú motorral működik, amely jobb teljesítményt, megbízhatóságot és hatékonyságot biztosít.
Szőnyeg Seigling E8 többrétegű poliészter szőnyeg, optimális kenéssel integrálva, kizárólag a Precor számára.
Görgők acél kúpgörgők
Bíztonsági megállítás Biztonsági csipesz és zsinór
Beépített ventillátor Nem
Emelő szerkezet -3% -tól +15% incline
Kapcsolódás Nincs adat
Szállító kerekek Yes
Konzol tulajdonságok
Kijelző típusa 15-inch LCD Capacitive Érintőkijelző
Kijelző nyelve(i) Angol, Kínai, Dán, Holland, Francia, Finn, Német, Olasz, Japán, Koreai, Norvég, Lengyel, Portugál, Orosz, Spanyol, Svéd, Török
Beépített programok Súlycsökkentő, Zsírégető, Aerobic, Aerobic Plus, 4-3 Interval, Heart Rate Zone, Kézi, 1:1 Interval, 2:1 Interval, 4:1 Interval, Be Fit Rolling Hills, Mountain Peaks, Heart Rate Zone, Get Toned,Glute Toner, Glute Toner Plus, Leg Sculpt, Leg Sculpt Plus, Push Performance, 1-4 Interval, 1-2 Interval, 5K, Heart Rate Zone, Test Your Fitness, Gerkin Fitness Test, USAF PRT, Navy PRT, Army PFT, USMC PFT, Federal Law Enf. PEB, WFI Firefighter Test
Programok száma 27
Elektronikus visszajelzések Sebesség, Emelkedés, Teljes távolság, Visszalévő távolság, Total Calories Burned, Calories/Min, Calories/Hr, Mets, Watts Time Elapsed, Time Remaining, Time in Zone, Segment Time Pace, Average Pace, Average Speed, Elevation Gain Heart Rate, Average Heart Rate, Max Heart Rate
Szabályozható Nincs adat
Szórakoztatás
Opcionális felszereltség Personal Viewing Screen (PVS) (Specification)
Gép méretei és súlya
Gép súlya 195 kg
Gép méretei H x Sz X M 211 x 89 x 157,5 cm
Szállítási méretek és súly
Szállítási súly 197 kg
Szállítási hossz H x Sz x M 234 x 60 x 99 cm
Gép specifikáció
Negatív, pozitív dőlésszög -3 % -tól +15% emelkedés
Görgő átmérő (in/cm) 8.89 cm kúpos és centrifugált görgők
Felhasználó maximális súlya 182 kg
Kezdő fellépési magasság 24 cm
Futófelület H x Sz 56 x 153 cm
Sebesség tartomány (mph/km/h) 0.8 - 25.5 km/h
Elektromos igények
Nemzetközi Speciális 220V-240V / 20A áramkör 6-20R NEMA csatlakozóval
Garancia (nemzetközi)
Keret 7 év
Motor 7 év
Alkatrészek 3 év

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

Címkék:

Precor Precor futópad

,

Kardió gép

,

Futópad otthoni

,

Futópad edzőtermi