Cybex Eagle Leg Extension – ülő lábnyújtógép

(Felújított)
952,500-,Ft

Nettó ár: 750,000-,Ft

0
star (0 vélemény)
Használt kardió gép vagy fitness gép beszámítás! Kattintson ide, és kérjen ajánlatot!

  • Gyártók Cybex
  • Cikkszám: 11150: Eagle Leg Extension
  • Elérhető: Raktáron

Árgarancia

Árgarancia

Máshol olcsóbban látta? Szóljon nekünk és vegye meg még olcsóbban!

Szállítás: 3-8 nap

Szállítás: 3-8 nap

Gyorsabb szállítást szeretne?

Szállítás és visszatérítés

Szállítás és visszatérítés

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

50.000 Ft. felett


Cybex Eagle sorozat

A Cybex Eagle sorozatú edzőgépeinek a fejlesztése az emberi biomechanikai lehető legmagasabb szintű kutatásának és a Cybex sportgyógyászatban szerzett tapasztalatainak ötvözésével kezdődött, amelynek eredménye a világ egyik legjobb lapsúlyos erősítógép sorozata.

A rendkívül tartós, nagy igénybevételre tervezett, de mégis esztétikus megjelenés és az edzés közbeni minimális ízületi hatás az Eagle lapsúlyos erősítőgép sorozatot a legkedveltebb edzőgépek közé emelte.

A teljesen zárt lapsúlycsomagok, az ergonómiailag formázott öntött habpárnák, az alkalmazott izzadságtaszító „Dry Grip” technológia, a „Twist Select” szabadalmaztatott súlyrendszer biztonságos edzéskörnyezetet jelent a felhasználók számára.

A Cybex második generációs „Dual Axis Technology” technológiája hozzáad még egy összetartó/széttartó elemet a Cybex „Dual Axis Technology” technológia felhasználó által létrehozott mozgási útjához. Az így létrejövő független karmozgás ösztönzi a a szimmetrikus erőnövekedést, maximalizálja az izom hatását, és csökkenti az ízületi terhelést.

A Cybex lapsúlyos gépei mindig rendelkeznek háromszínű tájékoztató táblákkal, amelyek még a kezdő felhasználók számára is könnyeddé teszik az erősítőgépek használatát.

Cybex Leg Extension lapsúlyos ülő lábnyújtógép

A Cybex lapsúlyos ülő lábnyújtógép a négycsöves rudazattal, dönthető háttámlával, állítható sípcsont-párnával, eltolt bementi karral és a Cybex Range Limit Device (RLD) mozgástartományt korlátozó technológiájával segíti az optimális kezdőpocizó beállítását, hogy az edzőgép ellenállási profilja mindig illeszkedjen a felhasználóhoz.

Lapsúlyos ülő lábnyújtógép jellemzői

Ferde háttámla

Az ülés és a háttámla közötti dőlésszög 100 fokos (nagyobb mint a legtöbb lábnyújtó gépé) és a keresztirányú feszültség csökkentésére tervezték.

Könnyű háttámla állítás

Az Eagle négycsöves rudazata és a gázrugó-segédprogram kombinációja lehetővé teszi a háttámla beállítását anélkül, hogy a felhasználónak ki kellene szállnia az edzőgépből.

Állítható sípcsont-párna

Csak egy gombnyomás és az eltolt bemeneti kar biztosítja a térd kezdőszögének megváltoztatása nélkül a sípcsont-párna beállítását.

Gép tulajdonságai
Lapsúlykészlet 138 kg
Gép méretei és súlya
Gép súlya 283 kg
Gép méretei H x Sz X M 123 x 117 x 147 cm
Szállítási méretek és súly
Szállítási súly 305 kg
Szállítási hossz H x Sz x M 143 x 137 x 167 cm
Gép specifikáció
Felhasználó maximális súlya Nincs adat
Garancia (nemzetközi)
Keret 6 hónap
Alkatrészek 6 hónap

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

Hasonló termék(ek)

Címkék:

Cybex

,

Erősítő gép

,

Lapsúlyos

,

Felújított

,

Lábnyújtógép

,

Láb